Gode vaner

Jeg har tydeligvis ikke tid (eller fokus) til å blogge regelmessig slik som jeg gjorde for 10 år siden. Jeg har blitt en gammel dame nå, og andre ting opptar det lille jeg har av fritid, slik som mat, TV-serier og det å faktisk komme meg på trening. For selv om jeg ikke har blogget siden midten av mai, har jeg faktisk vært aktiv. Jeg holdt det gående med regelmessig trening helt mot slutten av juni, til ferien begynte. Da falt jeg litt av, etter først en uke på levende rollespill, deretter noen dager i København før ferien gikk videre til California. Det var hektisk program på Disneyland og i San Diego, så da jeg kom hjem igjen i slutten av juli (et par dager forsinket takket være flystreik i Tyskland), følte jeg at jeg trengte en ferie fra ferien. 

Den første uka i august ble følgelig svært daff, men lørdag og søndag uke 32 sparket jeg meg i gang igjen. Fra og med uke 33 har jeg utrolig nok opprettholdt minst fire treningsøkter i uka, hver uke. (Bortsett fra uke 34 hvor jeg slo til meg imponerende FEM treningsøkter.) Det er jeg ganske fornøyd med. Jeg dro til og med på trening både lørdag og søndag forrige uke mens jeg var i København. Tenk det! 

Ikke bare har jeg hatt fem uker med jevnlig trening, men jeg er også fornøyd med at jeg har klart økter med variasjon. Det begynte forsiktig på elipsemaskin, deretter noen mer intense økter på elipsemaskin (veldig bra for knærne når man vil unngå for mye belastning), og etter hvert prøvde jeg meg på noe løping, styrketrening og yoga. SATS har hatt en fin challenge den siste måneden, med premie til de som deltok på minst to gruppetimer i uka, og i går fikk jeg premien min. Det var skikkelig gøy å føle at jeg hadde kommet i mål med noe, og jeg håper jeg kan fortsette å holde på denne kontinuiteten videre. 

Vekta står enn så lenge på stedet hvil, men jeg kjenner at jeg har bedre kondisjon og at kroppen har blitt en smule sterkere. Samtidig har jeg ikke vært nevneverdig flink til å holde meg unna pizza og snacks, så jeg forventet ikke noe særlig endring av tallene. Framover vil jeg imidlertid fokusere mer på hva jeg (ikke) putter i munnen, og jeg har en ambisjon om å komme meg over neste lille målstrek innen en måned. Og kanskje, hvis hukommelsen ikke svikter, husker jeg å oppdatere her inne også. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.