Uke 29 går sjokkerende fort

Jeg kan knapt tro at vi allerede er kommet til torsdag, og at vi nå er i siste halvdel av juli. Det er under to uker til august starter, og jeg hører klokkene tikke. Jeg har mange forskjellige klokker. Det er en klokke for siste arbeidsdag på hotellet, en klokke for første arbeidsdag på sykehuset, en klokke for å skaffe ny leilighet og flytte, en klokke for neste kontrolltime hos legen på overvektsklinikken, og ikke minst; en klokke for jul. Det er knapt fem måneder igjen, folkens! Så masse å glede seg til. Men den kontrolltimen vil jeg glede meg mer til hvis jeg faktisk har noen imponerende resultater å vise frem. Det motiverer meg litt. Jeg vil gjerne komme inn dit, et halvår etter forrige time som var i juni, og kunne si "SE så flink jeg har vært! SE så mange kilo jeg har jobbet bort!" og deretter få masse ros og beundring. Jeg vil også gjerne komme inn dit og se at blodverdiene mine har blitt drastisk bedre enn de var sist. Jeg vil gjerne komme inn dit og få høre at jeg ikke lenger ligger i faresonen for å få diabetes (igjen). Det motiverer.

Så jeg holder det gående, da. Går masse (til tross for stekende sol). Kontrollerer hva jeg spiser og hvor mye, alt etter hvor aktiv jeg har vært. Drar på trening. I dag gikk jeg fra jobb til treningssenteret etter at arbeidsdagen var over, det tok nesten en halvtime. Innen jeg kom hjem nå nylig, hadde jeg allerede 9k skritt i boks, og de siste 1000 kommer med en liten kveldstur senere, vet jeg. Fitbit og MyFitnessPal jubler, og jeg skal snart kose meg med litt spaghetti og hvitløksbaguett til middag. Til og med en krone-is til dessert har jeg beregnet at jeg kan ta meg råd til i dag. Fantastisk.

Trening ble da en spinningtime med intervaller, som varte i 45 minutter. Den holdt høy intensitet, og var helt sikkert veldig effektiv. Jeg svettet, og beina verket. Perfekt. Å gi full gass på spinningsykkelen mens Rammstein dundrer ut fra høyttalerne er egentlig ganske ålreit. Det var slitsomt, men jeg koste meg også. Ikke minst fordi spinningsalen (og hele senteret, forøvrig, på Elixia Ullevål Stadion) hadde veldig bra aircondition. Jeg vurderte nesten å bare bli værende en time ekstra på en tredemølle ellerno, bare for å kose meg lenger i den kjølige luften, men sulten drev meg hjem. Slik som sulten nå driver meg til å skrive ferdig og gjøre ferdig middagen min. Om nom nom.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.