Uke 22 avsluttes med bading

Etter gode treningsøkter fra onsdag til lørdag, passet det bra med en hviledag i dag. Men hviledag betyr ikke lenger "ligge på sofaen hele tiden og spise masse sjokolade og is." Nå betyr hviledag en time med yin yoga på Elixia, og et minimum av 6k skritt (helst 10k, men det går ikke bestandig).

Jeg har gjemt meg fra solen siden onsdag, for å pleie min røde hummerhud, og i dag var det på tide å våge meg litt ut fra skyggesiden igjen. Men jeg ville ikke utsette meg for den sterkeste solsteken, og planla derfor å ta en tur ut i marka etter yogatimen. Da ville det både være litt svalere, og forhåpentligvis ikke så folksomt. Bra plan.

Det ble først en særdeles chill morgen og formiddag på sofaen (Rom ble ikke bygget på én dag, må vite), før jeg dro til yoga som begynte kl 15. Det var deilig å komme ned til det litt svale kjellerlokalet med ventilasjon, og yogatimen inneholdt alle strekk og uttøyninger kroppen min hadde bruk for - spesielt ryggen og nakken. Disse søndagstimene er virkelig herlige.

Kl 16 var timen ferdig, og jeg skiftet til badetøy i garderoben før jeg forlot treningslokalet og ruslet bort til t-banestasjonen. Skullerud neste. Der ligger det lille vannet jeg liker, litt sør for Nøklevann, som er langt fra så populært og befolket som f.eks. Sognsvann. Turen ut dit tok nesten en halvtime, etterfulgt av ca 20 minutter til fots, så det var godt utpå ettermiddagen før jeg kom fram. Perfekt.

Det var lite folk der, og opptil flere var på vei hjem da jeg dukket opp. Jeg fant en perfekt liten gressflekk for meg selv, dumpet tingene, kastet av klærne og gled ut i det friske, men slettes ikke kalde vannet. Der koste jeg meg i en halvtime med å svømme til motsatt ende av vannet og tilbake igjen, mens solen glitret i vannflaten og fuglene sang i trærne rundt. Det var helt fantastisk.

En særdeles fin slutt på en jevnt over ganske fin uke. Jeg elsker sommeren.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening