Uke 6 går litt fort

Jeg glemte å logge for denne dagen, delvis fordi jeg var så trøtt og sliten da jeg kom hjem etter en hektisk dagvakt på jobb etterfulgt av en treningsøkt.

Men det ble altså trening i dag. Jeg tok turen tilbake til bassenget på Romsås, for en times svømming. Det var sånn omtrent som sist; behagelig temperatur i vannet, fin utsikt gjennom store vinduer, og ikke så mange folk. De folkene som var der, var imidlertid ekstremt plagsomme. Det var en del unger, og de var overalt. Det var ikke snakk om å flytte seg litt når det kom noen som prøvde å svømme, nei. Til en viss grad kan jeg forstå det (selv om det er dritirriterende) - unger er egoistiske og lever i sin egen boble uten å tenke på at det finnes andre mennesker rundt dem. Foreldrene deres, derimot, er det ingen unnskyldning for. De burde ta ansvar og skjønne at de forbanna drittungene deres eier faktisk ikke hele bassenget, og de burde geleide dem til et område hvor andre folk ikke prøver å svømme. Bassenget er riktig nok ikke stort, men det er heller ikke så lite at de ikke lett kunne flyttet på seg. Unger er noe dritt.

Til tross for disse forstyrrelsene klarte jeg å fullføre en hel time med svømming, og kom i mål med halvannen kilometer. Etterpå var det vidunderlig å komme hjem til en tom, stille og barnefri leilighet, og jeg sov ganske godt den natten.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening