Uke 5 er full av skam

Det er fantastisk koselig og hyggelig å ha kjæresten på besøk i flere dager, men det innebærer ett problem: Alle mine langsomt oppbygde og sunne spise- og treningsvaner forsvinner fortere enn Frp-velgere forsvinner fra grunnskolen.

Denne uken har vært preget av veldig smakfulle men usunne måltider (lasagne, kremet kyllinggryte, hvitløksbrød (flertall), pizza, taco ...), en skamfull mengde snop og snacks, samt en flau mangel på trening og aktivitet generelt. Det beste jeg har fått til har vært en litt lengre spasertur på tirsdag. I går nådde jeg ikke 6k skritt engang, som er mitt daglige minimum. Jeg gikk til og med glipp av det som har (hadde?) blitt min faste onsdagsspinning. Akk!

I dag dro imidlertid kjæresten tilbake sørover, og fem timer senere var jeg tilbake på Elixia for en time zumba. Ukas første treningsøkt - på en torsdag. Jeg skammer meg. Jeg skammer meg også fordi jeg ikke kommer til å klare tre økter denne uka, siden jeg har kveldsvakt på jobb både i morgen og søndag. På lørdag kommer jeg til å kjøre styrkeprogrammet mitt etter dagvakt på jobb, men jeg orker som kjent ikke trening før kveldsvakter. Kanskje jeg kan gå en litt lengre tur i stedet, hvis været ikke blir for ille.

Jeg merket på treningen i dag at de siste fem dagene har vært ganske dovne og passive, men jeg hang med så godt jeg kunne, og det var fremdeles gøy. Det er god stemning i den salen, og det hjelper jo selvsagt.

Selv om jeg skammer meg over å ha vært så inaktiv så langt denne uken, er jeg fornøyd med at jeg omsider kom meg avgårde. Jeg når kanskje ikke målet mitt om tre treningsøkter denne uken, men to er fremdeles bedre enn ingenting, og neste uke skal bli bedre. Da er det nok duket for blant annet et nytt besøk på Romsås-badet, tenker jeg. Og onsdagsspinning, selvfølgelig. Joda, neste uke blir bedre. Jeg lover.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50