Uke 4 kommer med optimisme

Med kveldsvakt på jobb både mandag og tirsdag ble det ikke noe trening de dagene. (Jeg bare orker ikke å komme sliten, varm og svett på jobb etter trening, og så skulle slite på jobben resten av ettermiddagen og kvelden.) I dag kom imidlertid en etterlengtet fridag, og jeg kunne planlegge et nytt besøk til Elixia.

Onsdagsspinning har begynt å bli en ny vane nå. I dag var tredje onsdag på rad hvor jeg dro på den timen, og jeg blir egentlig bare mer og mer komfortabel med den. Å ha noe fast på onsdager er også relativt gjørbart i forbindelse med jobben, for jeg har nesten aldri senvakt på onsdager. Spinning på onsdager er dermed noe jeg kan regne med å få til ganske jevnlig, og rutinebygging er veldig positivt. Det liker vi. Det må vi fortsette med. (Men jeg får fortsatt vondt i rumpa. Kanskje én gang i uka ikke er nok?)

Selv om det strengt tatt ikke regnes som trening, vil jeg nevne at jeg passerte 8000 skritt i dag. Jeg prøver å jobbe meg opp til daglige skritt på 10k, noe som absolutt er utfordrende. Jeg ligger vanligvis mellom 5-6000 på en vanlig dag, så jeg prøver hele tiden å finne flere måter å snike inn litt mer på.

Når det gjelder spiselig ting jeg stapper i meg, har jeg fått en bedre kontroll over dette i løpet av den siste uken. Jeg har omsider begynt å skjerpe meg, være litt streng med meg selv, logge alt jeg spiser i en app, og få en slags kontroll over hvor mange kalorier jeg får i meg. Jeg nærmer meg visst noe vettugt, for i løpet av de siste tre ukene har jeg gått ned 2,5 kg. Hvor mye av dette som bare er vann vites ikke, men jeg synes uansett det er oppløftende å se tallene på vekta minske i stedet for å øke (for første gang på år og dag), så jeg føler meg positiv og optimistisk akkurat nå.

En bra start på treningsuka!

Kommentarer

Populære innlegg