Uke 4 kommer med optimisme

Med kveldsvakt på jobb både mandag og tirsdag ble det ikke noe trening de dagene. (Jeg bare orker ikke å komme sliten, varm og svett på jobb etter trening, og så skulle slite på jobben resten av ettermiddagen og kvelden.) I dag kom imidlertid en etterlengtet fridag, og jeg kunne planlegge et nytt besøk til Elixia.

Onsdagsspinning har begynt å bli en ny vane nå. I dag var tredje onsdag på rad hvor jeg dro på den timen, og jeg blir egentlig bare mer og mer komfortabel med den. Å ha noe fast på onsdager er også relativt gjørbart i forbindelse med jobben, for jeg har nesten aldri senvakt på onsdager. Spinning på onsdager er dermed noe jeg kan regne med å få til ganske jevnlig, og rutinebygging er veldig positivt. Det liker vi. Det må vi fortsette med. (Men jeg får fortsatt vondt i rumpa. Kanskje én gang i uka ikke er nok?)

Selv om det strengt tatt ikke regnes som trening, vil jeg nevne at jeg passerte 8000 skritt i dag. Jeg prøver å jobbe meg opp til daglige skritt på 10k, noe som absolutt er utfordrende. Jeg ligger vanligvis mellom 5-6000 på en vanlig dag, så jeg prøver hele tiden å finne flere måter å snike inn litt mer på.

Når det gjelder spiselig ting jeg stapper i meg, har jeg fått en bedre kontroll over dette i løpet av den siste uken. Jeg har omsider begynt å skjerpe meg, være litt streng med meg selv, logge alt jeg spiser i en app, og få en slags kontroll over hvor mange kalorier jeg får i meg. Jeg nærmer meg visst noe vettugt, for i løpet av de siste tre ukene har jeg gått ned 2,5 kg. Hvor mye av dette som bare er vann vites ikke, men jeg synes uansett det er oppløftende å se tallene på vekta minske i stedet for å øke (for første gang på år og dag), så jeg føler meg positiv og optimistisk akkurat nå.

En bra start på treningsuka!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.