Farvel, bloggen

Jeg startet den opprinnelig for å motivere meg selv til å begynne med og fortsette med trening. Det har fungert i perioder, men nå for tiden fungerer det ikke så bra. Etter hvert ble jeg også motivert av lesere som ga respons, og som igjen følte seg inspirert av innleggene her. Det har det også blitt en slutt på.

Jeg får fremdeles gjort noe trening av og til, men å blogge om det føles mer som en kjedelig plikt enn oppmuntrende motivasjon, særlig når det tilsynelatende ikke er noen andre enn jeg som følger den. Enn så lenge står den mer som en påminnelse om hvordan jeg har feilet de siste par årene, noe som bare er mer demotiverende.

Derfor har jeg valgt å avslutte bloggen for denne gang. Kanskje plukker jeg den opp igjen en eller annen gang i fremtiden. Kanskje lager jeg en ny når/hvis jeg føler for det.

Men for nå sier jeg god natt, takk og farvel. Jeg vil alltid huske 2012 og 2013 som de beste treningsårene i mitt liv, og vil derfor la minnene få stå i fred.

Kommentarer

 1. Trist å høre. Jeg føler bloggen din rimelig slavisk. Men når det føles som en plikt så fungerer det jo ikke lenger, og da er det bedre å slutte enn å blogge på tvang. Håper du sender meg link til neste bloggprosjekt. :)

  SvarSlett
 2. Følger. Ikke føler. Dumme telefon.

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å høre! :) Jeg lover å linke til neste prosjekt. Kanskje det blir en Pokemon-blogg, lol. :P

  SvarSlett
 4. Det er leit å høre, men jeg skjønner hva du mener med at det føles som en plikt, og noen ganger må man prioritere hva som er vigtigst og hva man føler at man får noe igjen for.

  Jeg har også fulgt bloggen din slavisk og blitt både motivert og inspirert, men har ikke vært veldig flink til å kommentere, men håper iallfall at du kommer tilbake om du finner gnisten igjen! Til det skjer, så håper jeg du iallfall du finner treningsglede fremover selv om du ikke blogger om den mer. :)

  SvarSlett
 5. *klem* Har lest sporadisk, men fortsatt ikke klart å få ut fingeren til å trene igjen selv etter at den dumme høyreskulderen endelig nærmer seg vagt normal igjen, så fikk etter hvert bare mer dårlig samvittighet av å lese.. 0:-)
  Vil også gjerne ha link til neste du starter med. Ja til pokemon-blogg forøvrig. Jeg har akkurat startet og hadde første tusling i sentrum med den på i dag - steike som det suger batteri av min stakkars Sony :D

  SvarSlett
 6. Jeg har fullstendig falt av lasset og sviktet helt på både lesing og kommentering her ser jeg! :-o
  Så fantastisk futt og fart du hadde på starten av dette året! Skjønner at det er mange ting som står i veien noen ganger.
  Dropp det som ikke tilfører noe positivt med seg - bruk energien på det som er gøy!

  Og heia deg! <3

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Uke 30 starter med zumba

Uke 14 og jeg tror PT-en min prøver å drepe meg

Uke 28 og ny rekord!