Joggetur, take 2

Så var det kanskje en smule overkant optimistisk å forvente at det skulle bli mange løpeturer i løpet av feriedagene. Det har vært noen planer i løpet av den siste uken, men ting har alltid kommet i veien. Slik som plutselig besøk av en venn, litt senere middag enn planlagt (og man kan ikke løpe på full mage), og halvannen sesong av Agents of Shield.

Omsider kom vi oss ut igjen i dag, og denne gangen kjørte vi på litt ekstra. Ca 50 minutter halvt jogget, halvt gikk vi, og nedla i løpet av den tiden litt over 5 km. Det er ikke det verste. Jeg er faktisk helt fornøyd med den innsatsen, og hadde ikke engang lyst til å ta livet av meg selv mens vi holdt på. Det yret lett ute, noe som for meg er perfekt løpevær. Ikke ordentlig regn, slik at jeg blir våt, men bare et lett dryss som holder meg akkurat passe frisk og nedkjølt. Det var egentlig ganske deilig.

Nå føler jeg at jeg med god samvittighet kan nyte påskeegget som åpnes i morgen. Jeg føler at jeg har gjort meg fortjent til påske. Det er tøft, det.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening