Siste innspurt

Som vanlig har jeg ikke helt klart å trene riktig så mye som jeg har håpet. Min ambisiøse plan var å trene hver dag fram til julaften, men det har ikke gått.

Søndag kom og gikk uten stort annet trening enn en heftig ryddesjau hjemme (som noen kanskje vil påstå er trening nok i seg selv, og jeg er tilbøyelig til å være enig). Det var en kjedelig prioritering, men den var også nødvendig.

Heller ikke i dag vil jeg få tid, her hvor jeg nå sitter og skal vaske gulv, lage krumkaker og brente mandler, koke grøt og løpe ut for å kjøpe et par småting i løpet av de neste tre timene. No rest for the wicked.

Plasteret på såret er at jeg klarte å skvise inn en yogatime i går - mellom gavelevering hos søsteren min i Drammen, juletrehandling (som ble fraktet hjem delvis av buss og delvis av mine stadig sterkere muskler), litt kakemekking og en middagsavtale. Puh. Hvert år tenker jeg at jeg skal ha alt klart innen den 21. desember, slik at jeg bare kan slappe av og nytte de siste dagene fram mot julaften, og hvert år feiler jeg (men jeg blir gradvis bedre; i år var jeg for eksempel ferdig med alle gavene med god margin).

Denne yogatimen jeg stresset avgårde til var gull verdt. Akkurat det jeg trengte i ett av årets mest hektiske dager. Det var også alt for lenge siden sist jeg hadde vært på den, og jeg det var fint å være tilbake. Det er alltid så god, rolig stemning i yogasalen, og jeg slutter aldri å forundre meg over hvor fysisk krevende en så rolig aktivitet kan være. Jeg var glad for å kjenne at jeg fremdeles kan stå med strake knær og legge hendene under føttene. Jeg klarte også å komme opp i en sjanglende (som vanlig) skulderstående. Ikke verst.

Selv om det ble siste økt før jul, blir det forhåpentligvis ikke siste økt denne uka. Romjula kommer jo, og siden jeg jobber de fleste nettene av den, blir det lite sosialisering på meg, noe som betyr bedre rom for å stikke innom mitt lokale Elixia på kvelden, før nattevakten begynner. Så vi satser på litt juletrim, slik at morgendgens ribbesvor kan knaskes uten alt for dårlig samvittighet.

Riktig god jul til dere alle (begge)!

Kommentarer

  1. God jul! :-)
    Og stå på (lykke til med romjulstrening!)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.