Bloggen er død! Lenge leve bloggen!

Etter noen tunge måneder prøver jeg å dra i gang skrivelysten igjen, sammen med treningslysten. Jeg har vært på trening, altså, flere ganger i uka, men det har ofte vært mest på grunn av tvang, og mindre på grunn av lyst. En rutinert vane preget av autopilot, og ikke like hyppig som jeg skulle ønske.

Elixias 25/90-konkurranse går mot slutten. Jeg hadde satset på å klare i alle fall 50/90, men akkurat nå ligger jeg dårlig an til det. Ettersom jeg reiser bort på torsdag og blir borte til over helgen, forsvinner mange mulige treningsdager, og jeg mangler 7 økter (tror jeg) for å nå målet. Alternativet blir å ta to treningsøkter per dag, så kanskje jeg gjør det. Hvis jeg klarer å stå opp før klokken 12 på dagen.

Selv om jeg elsker sommeren, med det varme klimaet og gode badeforholdene, er det en vanskelig tid å trene på. Alt som lukter av rutiner og hverdagsaktiviteter forsvinner, alle reiser bort, ingenting fungerer som normalt, og det eneste jeg har lyst til er å ligge på sofaen og se på TV hvis det er dårlig vær, eller gå tur i skogen og bade hvis det er pent vær. Selv om uteaktiviteter er vel og bra, så gjør det ikke akkurat så mye for bicepsene eller noen av de andre muskelgruppene jeg gjerne vil forbedre.

Også er det sommermaten, da. Grillsesong. Iskremsesong. Bevaremegvel. Den ene prøvelsen etter den andre, som perler på guds snor, kommer snikende og krypende, eller noen ganger hoppende helt overraskende. Jeg er sjanseløs.

Jeg skal innrømme at jeg har gitt opp mange ganger, i løpet av de siste månedene, dette med kosthold. Jeg bare klarer det ikke. Selvdisiplinen er viljestyrken er fullstendig fraværende, og munnen lever sitt eget liv. Det er svakt og patetisk og jeg blir skikkelig rasende på meg selv, men ikke rasende nok til at jeg klarer å stoppe. Noen ganger tenker jeg at jeg aldri vil klare å spise sunt og balansert. Faktisk tenker jeg det ganske ofte, særlig nå i det siste.

Hvor har det blitt av motivasjonen, den som jeg hadde så mye av for et par år siden? Alt gikk jo så bra til å begynne med. Jeg må nok jobbe hardt og lenge for å komme tilbake på rett spor igjen. At det skal være så vanskelig!

Kommentarer

  1. Hurra, en oppdatering! :-)
    Synes jo 43/90 også bør sies å være et godt resultat! Du må ikke glemme hvor utrolig mye flinkere du er til å komme deg avgårde på trening enn de fleste andre. Det er kjempebra! (For meg er det vel mer som 12/90 eller noe, så har du noe å sammenligne med!)

    SvarSlett
  2. Og helt til slutt: Heia Vero! :-)
    Jeg er superimponert av deg som alltid!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening