Tirsdagsballetten

For andre tirsdag på rad lykkes det meg å dra på en ballettime på Ullevaal Stadion. Denne gangen var det en annen instruktør enn sist, noe som egentlig ikke var overraskende ettersom han som var der i forrige uke sa han var vikar. Hun som instruerte denne gangen er visst hun som har timen fast. Personlig likte jeg kanskje vikaren bedre, for han brukte bare klassisk musikk hele tiden, og ga oss litt mer koreografi og tøying, mens hun som var her nå drillet oss mer på styrkeøvelser (au, lårene mine!) og (ja, dere gjettet det nok) hopping, og brukte en del moderne musikk i tillegg til klassisk. Men personlige preferanser til side, så var det fremdeles en veldig bra time.

Beviset på hvor bra timen var, våknet jeg opp med i morges. Det er ikke ofte jeg kan skryte på meg å være støl, så når det først skjer, føler jeg at jeg virkelig må gjøre et poeng ut av det. I morges var jeg altså støl. Det verket i lårmuskler jeg ikke ante at jeg hadde. I mitt overmot har jeg lenge trodd at alle mine muskelgrupper knyttet til rumpe og lår har blitt kjempebarske og veltrente etter uendelige antall knebøy og markløft, men tydeligvis ikke. Jeg har vært overbevist om at disse områdene har vært immune mot stølhet, men dengang ei. Noen minutter ballett var visst det som trengtes for å aktivere disse mystiske, nye musklene. Magi!

Jeg skal definitivt tilbake igjen neste tirsdag.

Kommentarer

  1. Turn-out (chaplin)-musklene er nok som regel litt lite representert i styrkeøvelser. det viser jo bare hvor bra det er med allsidig trening! :-)

    Heia ballett-Vero!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Uke 30 starter med zumba

Uke 14 og jeg tror PT-en min prøver å drepe meg

Uke 28 og ny rekord!