Litt styrke, masse spinning

Også denne mandagen var jeg velsignet med å ikke ha kveldsvakt, slik at jeg kunne være med på det 70 minutter lange eventyret som er spinnning med Kjekke-Jonas. Yey! Den surklete hosten min har avtatt noe, og formen er generelt på bedringens vei, så i dag hadde jeg ingen grunn til å holde igjen. Derfor lot jeg være å holde igjen, bortsett fra alle de gangene pulsen min gikk over nivået vi skulle ligge på, og jeg måtte roe meg litt. Det skjedde ofte. Kanskje litt for ofte. Kanskje jeg burde justere opp makspulsen min en smule. Jeg tror kanskje det. Bittelitt. Skal prøve det til helga. (Da skal Jan Tore kjøre Bruce Springsteen-tema på lørdagsspinningen, og det blir så awesome! Vi i fanklubben gleder oss!)

Spinningen i dag var herlig fra start til slutt, og jeg var så glad for at jeg hadde kommet, til tross for en vanvittig lat ettermiddag på sofaen som jeg nesten ikke klarte å komme meg ut av. (Utrolig hvor fengende "Huset på prærien" kan være, altså.) Ikke bare dro jeg på spinning, heller. Jeg var ute i god tid, slik at jeg først kunne gripe et par manualer og ta en ny runde av Fitocracy-opplegget som jeg gjennomførte på lørdag. Det ble 8 kg denne gangen også, men det føltes ikke like tungt som sist. Ganske likt, men kanskje bittelitt lettere. Push-ups var definitivt litt lettere, men der har jeg jo fått en del trening gjennom Styrke & Core-timene også. Det var i grunn på tide at jeg begynte å merke bedring der. Jeg må fremdeles ta dem på knærne, bevares, og jeg kommer ikke HELT ned før jeg må dytte meg opp igjen (for da blir jeg værende der), men det kjennes utvilsomt litt greiere.

Tanken min er at jeg skal gjennomføre dette styrkeopplegget til Fitocracy annenhver dag ut måneden, og se hva som skjer. Blir jeg bedre på push-ups? Får jeg mer synlige biceps? Kan jeg klare manualer på 9 kg etter hvert? Dette blir spennende. Jeg tenker på det som et eksperiment. For science!

Kommentarer

  1. Jeg gikk inn på bloggen for å få lest noe litt mer oppmuntrende enn kjipe "hvordan har den nye regjeringen tenkt å ødelegge landet vårt"-saker på dagbladet. Og jeg ble absolutt ikke skuffet. Det er utrolig hvor mye bedre humør jeg blir av å lese om at du har hatt en fin treningsøkt, og i tillegg en med en kjekk spinninginstruktør! :-D
    Dagens lille solstråle. :-)

    Stor klem
    Heia sykle-Vero!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Farvel, bloggen