Etterpåblogging

Jeg var på trening i går altså, selv om jeg ikke rakk å blogge. Ettersom jeg hadde tatt yoga på torsdag, ble det spinning på fredag. Jeg tviholder på dette mantraet mitt om variasjon, nemlig. Det er jo også ganske lett å få til når det er så mye flott å velge mellom. Det var dessuten lenge siden sist jeg hadde vært på spinning, og alt for lenge siden jeg hadde vært på spinning med Barske Bjørn.

Det har kommet til en del nye timer og instruktører i det siste, også på mitt kjære Colosseum. Derfor blir jeg ekstra glad hver gang jeg får med meg en time med en av mine trofaste, kjente ringrever. Bjørn var jo en av de første instruktørene jeg møtte, både på spinning og Power, så det å komme inn til en av timene hans føles alltid litt som å komme hjem. Ikke at det er noe galt med nye instruktører altså, men det er selvsagt ekstra hyggelig når man føler at man er litt kjent og man vet hva man får. Jeg visste at jeg ville få en god spinningtime, og Bjørn skuffet ikke denne gangen heller. Jeg svettet som en gal, og brukte håndkleet flittig, mens pulsen konstant befant seg mellom 84 - 90%.

Egentlig ville jeg gjerne dra på boksing etterpå også, men boksepartneren min skulle reise bort, og jeg er ikke tøffere enn at jeg trenger å ha med noen jeg kjenner når jeg skal på en time som legger opp til at man jobber to og to sammen. Skal jeg drite meg ut og være svak og treg og rød i fjeset, så skal jeg gjøre det foran noen jeg kjenner. Det er regelen.

Denne lørdagen har vært litt rar, og jeg har vært litt rar i hodet (skylder på søvnmangel og hodepine), så jeg har ikke klart å pelle meg til et senter i dag, og det har jeg kjempedårlig samvittighet for nå. Jeg skulle egentlig også vært på jobb i morges, men det klarte jeg heller ikke. Skuffende. "Men Vero, klokken er bare halv seks, du har fortsatt tid," sier du? Ikke når jeg skal få besøk klokken seks, og fremdeles må rydde litt hjemme og ta en tur på butikken først. Jeg har rett og slett bare planlagt og prioritert dårlig. Jeg lover å være flinkere neste uke! Kanskje jeg da endelig vil få mulighet til å prøve meg på den ballettimen på Ullevaal? Denne uken jobbet jeg jo på kvelden, og forrige uke ble timen avlyst. Kronisk uflaks der, altså.

Forøvrig savner jeg Burlesque-timen på Colosseum som jeg koste meg så mye med før sommerferien. Håper den kommer tilbake!

Kommentarer

  1. Venter spent på oppdatering fra ukas terning?! Hvordan har det gått? Ble det ballett?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Uke 30 starter med zumba

Uke 14 og jeg tror PT-en min prøver å drepe meg

Uke 28 og ny rekord!