Flyttehjelp

Så ble det altså trening i dag, men ikke helt den treningen jeg hadde tenkt, og i alle fall ingen dansing. Et par veldig gode venner skulle flytte i dag, og samvittigheten tvang meg til å hjelpe til. Jeg trøstet meg med at bæring og løfting og trappegåing i flere timer var nesten like bra trening som en skikkelig treningsøkt, i tillegg til at jeg kunne bidra til å gjøre dagen deres lettere og bedre.

Selvfølgelig var jeg den svakeste av alle bærehjelperne, og spesielt gutta tok minst dobbelt så mye som meg. Naturligvis var jeg den tregeste til å klatre trappene. Men jeg bar, og jeg klatret, og jeg var stolt over det. Noen som husker mine tidligere mangfoldige blogginnlegg om hvor høyt jeg hater trapper? Nemlig. Jeg vet ikke hvor mange etasjer jeg totalt har gått i dag, men det ble en del.

I morgen tidlig bærer det altså avgårde til Bergen og ferietur til de våte skoger i vest. Men selv om jeg ikke får kjørt noe treningsopplegg på en stund, kommer jeg neppe til å være inaktiv. Jeg regner med en del vandring i skogsterreng, kanskje litt graving i jorda, og kanskje litt slossing med sverd og skjold. Rustningen er pakket og klar. Det er imidlertid ikke resten av utstyret, så resten av kvelden kommer nå til å bli hektisk og kanskje litt panisk.

Dette blir det siste dere hører fra meg på en stund. Kanskje skriver jeg noe på søndag kveld, hvis jeg får tid og har noe å skrive om. Hvis ikke, blir neste innlegg fra California, om litt over en ukes tid. Vi går altså en spennende tid i møte, så følg med videre! Og ha en riktig fin sommer, dere!

Kommentarer

  1. Yay for spreke-Vero som er å løper i de Bergenske skoger. :-) God sommer snuppa! (jeg skal løpe på noen fjell, så blir lite kommentering også nå de neste ukene).

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.