Tilbake!

Jeg varmer gradvis opp til sommerferien, og har i den anledning gått hele tre dager uten trening. Du store! Det føles kjemperart altså, og skyldes ikke egentlig så mye eget valg, som det skyldes tidspress. Den siste uka før ferien er det visst veldig mye som skal skvises inn og unnagjøres, både av forberedelser og sosiale sammenkomster. Og midt oppi all galskapen har jeg bursdagsfesten i tillegg. Søndag, mandag og tirsdag forsvant som olja lyn, men i dag kom jeg altså tilbake. Herlig.

Tidsskjemaet var stramt også i dag, og det gikk ingen gruppetimer den timen jeg hadde mulighet til å trene, så da måtte jeg klare meg på egen hånd. Det gikk overraskende bra. Jeg tilbragte en halvtime på tredemølla (kom meg opp til tempo 9 på 2% bakke, i 60-sekundersintervaller), og pløyde meg deretter gjennom en rekke styrkeøvelser. Jeg gikk primært for de store muskelgruppene, for å få maks effektivitet. Knebøy, benkpress og markløft ble prioritert, i tillegg til litt biceps og triceps. Jeg tror jeg slo flere rekorder i dag, både på tyngde og antall repetisjoner. Fire sett benkpress med ti repetisjoner hver er ikke så verst til meg å være når vektstanga ligger på 20 kg. 20 kg ble også det magiske tallet for knebøy og markløft, mens bicepsen og tricepsen imponerte litt mindre med sine 6-kilosmanualer. Ja, også tok jeg noen sånne benpress på 125 kg.

Totalt tilbragte jeg vel litt over en time der inne, og var kjempefornøyd med det. Etterpå kunne jeg løpe videre til neste avtale med god samvittighet. Tre dager uten trening er egentlig for lenge, altså. På en annen side slo jeg jo flere styrkerekorder, så kanskje noen fridager en gang i blant kan være fordelaktig?

Jeg skal nå uansett prøve å trene litt i morgen også da, selv om jeg er så stressa at jeg har litt lyst til å dø. For ikke å snakke om trøtt - det har blitt for mange sene kvelder og for mange tidlige jobbmorgener. Men nå må jeg bare holde ut et par dager til, og om en uke er alt stresset over. Jeg gleder meg.

Kommentarer

  1. Det blir deilig med ferie. Hold ut, og stå på (som om jeg trenger å si det ;-))
    20 kg på benkpress er så utrolig masse det (i allefall syns jeg det, og på 10 repetisjner til og med, crazy).

    Jeg var på yoga i går da. Også har jeg jogget annenhver dag fra mandag i forrige uke til i forrigårs (man-ons-fre-søn-tirsdag). Tror ikke det blir i dag da. Kanskje jeg må få barnevakt og komme meg ut. Trikset er å ha en veldig spennende lydbok. Jeg klarer ikke å sitte hjemme å høre på lydbok, jeg må gjøre ett eller annet som ikke krever så mye tankevirksomhet - f.eks jogging (eller rask gange i oppoverbakke som det blir noen ganger, når boka er ekstra spennende). Så for å få en god unnskyldning til å snike meg ut alene og høre på fortsettelsen av boka så må jeg jogge. Veldig fornøyd med det trikset!

    Men tilbake til yogaen. Tenkte jeg ville beskrive hvordan det føles etter å ha vært på yoga, for jeg syntes det var en sånn fin forklaring (beklager for at denne kommentaren ikke kommenterer så mye altså... :-P). Tenk deg en sånn strikka ullgenser. Når man bruker den en stund så blir den vid og litt slapp nederst og i armene, og kortere. Men så vasker man den og strekker den litt, og den blir smal og lang igjen. Litt sånn føler jeg at kroppen er også før og etter en yogatime. Jeg føler meg mye høyere/lengre/utstrukket enn før timen (hvor jeg føler meg mer som en sammensunket sekk som trenger å bli strekt litt i). Det er i allefall veldig deilig.

    Instruktøren avslørte ellers at til høsten skal vi begynne å jobbe med hode-stående! (altså ikke bare skuldrene, men å stå helt opp ned med hodet i bakken - og litt støtte fra armene). Hvordan jeg noensinne skal klare DET er ett mysterium.

    Også må det jo i dag gå an å si: GRATULERER MED DAGEN i morgen snuppa! :-D Håper du får en like super dag som du er SUPER! :-)

    Stor klem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.