Stress!

Hektisk i dag. Hektisk hele uka, egentlig. Tusen ting som skal gjøres i forkant av 17. mai på fredag, og kanskje viktigst av alt, Grand Prix-fest på lørdag. Jeg har vært så dum å invitere folk hjem til meg, og da kan det jo ikke se ut som en grisebinge lenger. Mye må ryddes og vaskes, og tiden er knapp.

Likevel skviset jeg inn 45 minutter med Power i dag, rett etter jobb, før jeg løp videre til kveldens sosiale planer. Nå har jeg nettopp kommet hjem, og det er sent og jeg må legge meg, for i morgen blir det full fart. Jeg håper å komme meg til Burlesque-timen, men innser den brutale muligheten for at jeg må bli hjemme og leke husmor i stedet. Urgh.

Om det nå ikke blir trening i morgen, så kan jeg i alle fall trøste meg med at jeg kjørte en temmelig god økt i dag. Utfallene tok nesten knekken på meg, og de var det aller første vi gjorde, hvilket resulterte i at jeg var dausliten hele resten av tiden. Men jeg la til 2,5 ekstra kilo på markløft i dag, og det var kult. Jeg klarte også å ivareta økningen fra sist gang på benkpress, og det var vel så kult. Min venninne, som har fått skikkelig Power-dilla (du ser nesten hjerter i øynene hennes når hun snakker om det), har allerede gått forbi meg på vekter i benkpress, og jeg kjenner mitt ikke-eksisterende konkurranseinstinkt forsiktig våkne litt. Jeg er på 7,5 kg, mens hun har kommet seg opp til 10 kg, noe som er en imponerende dobling i løpet av den siste måneden. Applaus, folkens! Jeg trøster meg med at hun har ikke en kronisk muskelbetennelse i skulderen, slik som meg. Jepp. Det er bare derfor! ;)

Jeg kjenner fremdeles effekten av de utfallene, her jeg nå sitter. Utfall er virkelig djevelens verk. Jeg hater dem ikke fullt så mye som jeg hater hopping, men de er definitivt finalister i kåringen. Dette betyr sannsynligvis at de er utrolig bra for meg, så da gjør jeg dem likevel. Konsentrert galskap, det er det det er.

Håper jeg får noe å skrive om i morgen også! Hvis ikke, ønsker jeg alle en riktig god 17. mai, og så kommer det i alle fall mer ræl fra meg på lørdag.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.