Siste PT-time

Det var med stor vemodighet jeg i dag dro til min siste time med PT-Alex. De 20 timene har gått alt for fort, selv om jeg har klart å strekke dem ut over mange måneder. Dessverre har jeg ikke råd til å kjøpe flere timer akkurat nå, så nå er det slutt på PT-trening for en stund. Det finnes imidlertid lys i enden av tunnelen. Om et par uker har Elixia kampanjedager, og da gir de rabatt på PT-timer. Derfor avtalte vi en time den dagen for å skrive ny kontrakt, slik at jeg får det litt billigere, og så starter vi opp om igjen i mai måned. Denne gangen blir det riktignok bare 10 timer, for det er alt jeg har råd til i denne omgang, men så får jeg se etter sommerferien om jeg kanskje kan investere i flere da. Nå som jeg vurderer å begynne i turnusstilling til høsten, har jeg jo muligheten til å tjene litt mer enn jeg har gjort hittil, så da kan det løse seg.

I dag fant vi ut at jeg nå klarer å hoppe. Det kunne jeg ikke før. Jeg skulle stå på gulvet mellom to stepkasser, og så hoppe rett opp på dem, med én fot på hver, 20 ganger. Pause. 20 ganger til. Pause. 15 ganger. Pause. 20 ganger til. Merk at når jeg skriver "pause," så betyr det egentlig "pause fra hoppingen mens vi gjør andre slitsomme ting i stedet" - ting som planken (død og satan!), boksing (yey!), vektløfting (au! men også yey!) og - for første gang på kanskje en million år - hoppetau (mer hopping, altså). Jeg forbauset oss begge ved å beherske hoppetauet mye bedre enn noen av oss hadde forventet. Jeg antar det er litt som å sykle; har man først lært det så sitter det. Jeg hoppet mye hoppetau da jeg var liten. Alt dette akkompagnert av min episke Powow!-liste på Spotify, naturligvis.

Selv om det er leit at dette var siste time på en måneds tid, så hjelper det at jeg vet at jeg skal starte opp igjen. Det gikk jo omtrent en måned mellom siste time før jul og første time etter nyttår, så det blir jo ikke så veldig annerledes. Mai og juni blir imidlertid to harde måneder økonomisk, men det er det garantert verdt, så da får jeg bare leve på vann, brød og gulrøtter i noen uker. Det har kanskje kostholdet mitt godt av uansett, særlig etter de ekstreme utskeielsene jeg har hatt nå i påskeuka.

Apropos kosthold, så har Alex gitt meg godteforbud igjen, fram til vi gjenopptar timene våre. Lørdagene i april er derfor offisielt avlyst. Lørdagssnopet mitt vil bestå av en god og mindre sunn middag (taco, lasagne, pizza, e.l.) og frukt. Hvis jeg klarte tre uker før påske, så burde jeg klare fire uker framover nå, også. Problemet er bare hva jeg skal gjøre med godterirestene som ligger i påskeeggene ... Å kaste godteri er jo nærmest blasfemisk, så det går vel ikke an. Forslag?

Mens jeg sitter her har jeg også problemer med å bestemme meg for hva jeg skal gjøre i morgen. Det er nemlig flere ting som frister. På Bjørvika kjører de en joggetime, som kan være morsom nå som jeg faktisk har begynt å få kondisjon. Den begynner imidlertid bare 45 minutter etter at jeg er ferdig på jobb, så det kan bli stress. Et annet alternativ er Crossing kl 17:30, evt kombinert med TRX 18:30, for slik å få både kondisjons- og styrketrening. På Colosseum, imidlertid, har de en dansetime kl 18:15 som heter Burlesque. Den har de hatt tidligere også, men den har vært borte en stund. Har aldri prøvd den, men den høres litt småskummel og morsom ut. Dessuten er det lenge siden jeg har vært på en dansetime. Dette er altså mine 3-4 toppkandidater, og jeg aner ikke hva jeg skal velge. Når jeg sliter med å velge, blir jeg litt som et rådyr i billys på veien, og fryser fast helt til det er for sent å gjøre noe som helst, og det vil jeg helst unngå. Hvis noen kan fortelle meg hvilken time jeg skal ta, blir jeg derfor svært takknemlig. Dere har fram til i morgen kl 14:30 til å gi meg ordre. I mellomtiden håper jeg alle får en god natt med masse fine drømmer! :-)

Kommentarer

  1. Når det gjelder godteriet, så er det jo kanskje ikke så lurt å ha dem i huset. Hvis kaste ikke er ett alternativ så er jo kanskje gi bort bedre. Eventuelt får du legge dem ett sted som er såpass tungvint å komme seg til i viljesvake øyeblikk at det ikke blir så vanskelig å holde seg borte?

    Jeg er uansett helt sikker på at du klarer det! (og med den fremgangen du har sett som konsekvens av godteripausen før påske må jo være ekstra motiverende?!)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.