Påske, kom snart!

Med ennå litt over en uke igjen til påskeaften, begynner det å klø i fingrene etter å gripe tak i noe av sjokoladen jeg har i skapet. Det er nok en sannhet med modifikasjoner, det at det blir lettere å styre unna godteri desto lengre tid som går; jevnt over er det nok lettere, men en og annen craving kan likevel plutselig komme hoppende, og da gjerne med dobbel styrke.

Jeg skal motstå så lenge jeg klarer, men akkurat nå føles det veldig vanskelig. Da er det nok best å bare pusse tenner og komme seg i seng raskest mulig.

Bortsett fra å holde pølsefingrene til meg selv, har jeg i dag investert en time med pilates. Det er jaggu lenge siden sist. Igjen tok jeg turen til Bjørvika, og prøvde en av instruktørene der, og jeg må si at den timen falt i smak. Akkurat passe slitsom, og jeg følte at jeg fikk jobbet med kjernemuskulaturen uten å bli andpusten eller svett og ekkel. Instruktøren var rolig og forklarte godt, og var dessuten flink til å gå rundt i salen og hjelpe litt til å justere posisjoner.

Dette er forøvrig først gang på lenge at jeg har vært på trening så mange dager på rad. Jeg har jo i en stund holdt meg stabilt på fem treningsdager i uken, og dermed sjeldent mer enn tre på rad, så nå føler jeg meg litt ekstra flink fordi jeg har vært på trening hver dag så langt i uken som har gått. Fire på rad. I morgen blir femte, for jeg skal jo selvsagt på yoga og boksing som vanlig. På lørdag planlegger jeg spinning med solstrålen Jan Tore, og på søndag vil jeg gjerne komme meg i bassenget igjen, så det ser jo ut til at det blir syv av syv. Det er tøft, det! Helt tilfeldig er det nok ikke, dog. All tid jeg bruker på å trene, er tid jeg ikke bruker på å være sugen på sjokolade, så det er vel så mye en metode for å unngå fristelser. Holde meg opptatt, slik at jeg ikke egentlig får tid til å knekke. Men åh, som jeg gleder meg til påsken. Da skal jeg koooose meg, uten så mye som et snev av dårlig samvittighet!

Kommentarer

  1. Og det har du fortjent til gangs! Syv er syv du, steike, du er sprek. :-)
    (Jeg har som mål å være på ski hver dag vi er på hytta i påska, så det blir forhåpentligvis ikke like lite trening i ferien som ellers for tiden...). Det er ganske så vanskelig å opprettholde treningsrutiner når jeg reiser ut av byen en uke av gangen både titt og stadig. Ser stort frem til å begynne å bo i bare en by snart :-)

    Påskeklem! Og god helg! :-D

    SvarSlett
  2. Skigåing er superduper trening, så da vedder jeg på at du kommer i knallform i løpet av påskeferien! I motsetning til meg, som bare skal ligge på sofaen og stappe i meg flerfoldige kilo sjokolade. ;-)(Men det blir sikkert litt trening i tillegg, da. Trøster meg med det.)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.