Forglemmelse

Iik, jeg glemte nesten å blogge om fredagstreningen. Har du sett på makan. Enda godt naboene mine har holdt meg våken lengre enn planlagt med festbråket sitt.

Denne fredagen gjorde jeg noe så uortodoks som å ikke kjøre dobbelttime. Jeg løpte halvannen kilometer på tredemølle som oppvarming, før jeg fant min plass i salen for en time med power yoga. Det har vært en hektisk uke, noe kjøkkenfasaden har illustrert godt for hver dag som har gått, og derfor ville jeg gjerne ha en ekstra time hjemme til å få unna litt husarbeid. Noen ganger må man nesten prioritere slike ting bittelitt. Derfor utgikk boksing i dag, men jeg vet at det kommer flere sjanser, så jeg fortviler ikke.

Dette har blitt ukas fjerde treningsdag, og med planer om gode økter både i morgen og søndag ser det ut til at jeg kan skryte på meg en god innsats. Jeg vil kanskje aldri helt komme over hvor utrolig god og varig effekt jeg har hatt av min 30 Days Challenge for litt over et år siden. Å bruke de 30 dagene på å etablere gode treningsrutiner har virkelig gjort all verdens forskjell. Jeg er vanligvis aldri fornøyd med noe jeg gjør, men akkurat dette er jeg faktisk fornøyd med.

God helg!


Kommentarer

  1. Jeg husker du snakket om 30 days challenge for over et år siden. Du skulle trene hver dag i en mnd. Etter det har du jo vært så flink!! Treningsrutine har mye å si,vi er jo vanedyr:)
    Jeg har booket meg på spinningtime på lørdag, har ikke syklet siden snøen kom. Kjenner jeg får vondt bare jeg tenker på det, blir så slitsomt. Men skal i boblebadet etterpå som belønning :)
    Klem:)

    SvarSlett
  2. Hoho, første spinning på flere måneder blir sikkert kjempedeilig. ;) Men det er heldigvis bare den første gangen som er skikkelig ille, og så blir det jo bare flott og fantastisk igjen. Og boblebad som belønning burde være nok til å overleve nesten hva som helst. :) Klem tilbake!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.