Velfortjent helg

Etter en dags effektiv restitusjon (hele gårsdagen etter jobb ble tilbragt på sofaen med en drøss TV-serier), var det på tide å gi en god innsats før jeg kunne ta helg med god samvittighet.

Som det vanedyret jeg har begynt å bli, hadde jeg reservert plass på yoga fra 1630 til 1730, etterfulgt av boksing fra 1730 til 1830. Oppvarmingen før yogatimen ble 8 minutter og 1 km på tredemølla. Fortsatt ganske fornøyd med at jeg klarer å holde meg på tempo 11 i minst 30 sekunder, altså. Løping begynner jo nesten å nærme seg morsomt.

Yogainstruktøren introduserte en ny posisjon i dag. For meg innebar dette litt ekstra hviletid, for jeg kunne bare glemme å prøve på den. Jeg prøvde å prøve, men allerede før jeg var halvveis begynte det å gjøre alt for vondt, og jeg måtte bare trekke meg tilbake til hvileposisjon igjen. Jaja, kanskje en gang.

Dagens boksetime var nok en påminner om at jeg burde investere i noe eget utstyr dersom jeg har tenkt å fortsette med dette framover. Det stinker død og sure tær fra de felles boksehanskene som er tilgjengelige, og etter bruk føler jeg delvis for å sette fyr på hendene mine, og delvis for å skrubbe dem i sprit i en halvtime. Den lukten kan umulig være en indikasjon på god hygiene. Æææsj.

Med dette tar jeg altså helg. I morgen blir jeg borte hele dagen, så da blir det ingen trening. Jeg håper på å stjele til meg en liten time i løpet av søndag ettermiddag, dersom jeg er tilbake i sivilisasjonen før Elixia stenger. Ønsker alle lesere en fæbb lørdag!

Kommentarer

  1. Håper du hadde en fæbb helg selv! (Jeg tilbrakte helga på fjellet, med flere par ski og fjell og snø. Fiiint :-))

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.