Spinningstjerna

Egentlig hadde jeg ikke planlagt spinning på lørdag, ettersom jeg hadde hatt spinning dagen før. I stedet hadde jeg litt vage planer om "et eller annet" utpå ettermiddagen en gang. Når man har treningsvenner som har bestemt seg for å dra på en time, er det imidlertid lett å la seg rive med, og dermed ble det spinning to dager på rad denne uken.

Ikke at det er "nå gæli ti det", som vi sier på trøndersk. Denne gangen var det med yndlingsinstruktør Jan Tore (ja, jeg har mange yndlingsinstruktører), og han kjører et litt annet opplegg enn Bjørn, så det ble god innsats likevel, og ikke bare repetisjon av dagen før. Også viser det seg at Jan Tore er vel så morsom selv uten kostymer og tematimer, så det var faktisk verdt å stå opp litt tidlig for.

Jeg klarte å svette litt i dag, faktisk, og følte meg skikkelig frisk og flink etterpå. Også var det i grunn ganske deilig å være ferdig tidlig og deretter ha hele resten av dagen ledig. Tror jeg skal ta flere sånne tidlige lørdagstimer, altså.

Kommentarer

  1. Litt godt å være opplagt og våken, også er det masse igjen av dagen? God følelse å kunne gjøre alt man gjør på en vanlig lørdag, men man har faktisk trent først.

    SvarSlett
  2. Absolutt! Selv om det er veldig godt å sove lenge også, da. ;) Men det er jo ikke alle fredagene jeg er oppe så veldig sent, og da våkner jeg gjerne til rimelig tid på lørdagen uansett.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50