Adventstrening

Dette er litt flaut å innrømme, men la gå: For hver dag nærmere jul vi kommer, blir jeg litt og litt dårligere til å motstå søtsaker og andre usunne ting. Den lille sjokoladebiten fra adventskalenderen er langt fra det syndigste jeg putter i munnen min i løpet av dagen, og spesielt på jobb har dette begynt å bli en utfordring; der er det jo kaker og sjokolade nesten hver dag, og jeg har ikke blitt noe sterkere i viljen enn at jeg prøvesmaker alt. To ganger. Av og til tre. Sukk. PT-Alex hadde vært skuffet over meg.

Jeg prøver å kompensere for dette ved å være ekstra streng med trening, og det går sånn halvveis. Jeg hadde treningsfri dag på tirsdag denne uken, men flere skal det ikke bli. I dag tok jeg turen innom Carl Berner igjen og ble med på en spinningtime med Bjørn, som fremdeles er en like herlig instruktør som da jeg ramlet inn i styrkerommet hans for nesten et år siden. Litt støl fra gårsdagens PT-time, men ikke så mye at jeg ikke klarte å legge på litt mer motstand hver gang Bjørn ba om det, eller å tyne pulsen for å holde tempoet til musikken fra start til slutt. Fra start til slutt, folkens! Det hadde jeg ikke nubbsjans på for et år siden.

Det er spesielt ryggøvelsene fra i går jeg kjenner bivirkningene av i dag, og jeg har mest lyst til å synke sammen i sengen. Heldigvis skal jeg også snart gjøre det, og det skal bli kjempedeilig. Jeg digger virkelig å være støl fra trening. Og jeg digger at jeg digger det.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.