Når advent blir mindre kult

Det nærmer seg det som for meg er årets høydepunkt, så her kommer erkjennelsen: Jeg er en julefrik. Jeg elsker jul og alt som har med julen å gjøre. Dette inkluderer advent, i aller høyeste grad. Advent er nesten bedre enn jula selv, faktisk. Desember har alltid vært favorittmåneden min; den trumfer til og med sommermånedene, og jeg er egentlig mye mer et sommerbarn enn et vinterbarn. Advent og jul er noe jeg alltid går og gleder meg til lenge i forveien (men uten å gi etter for kjøpepresset av julemarsipan- og brus som kommer ALT for tidlig i butikkhyllene), og i løpet av denne tiden er alt magisk og perfekt. Fram til nå.

Omsider, etter 30 år på denne kloden, har jeg funnet noe som gjør advent litt mindre kult enn det har pleid å være: Det faste treningsprogrammet på Elixia forsvinner. I dag var nest siste mandagsspinning med Kjekke-Jonas for i år, og neste uke blir siste innspurt - deretter må jeg vente helt til uti januar før de starter opp igjen. Akk, sukk, gisp, og alle andre lidende lyder! Jeg husker godt hvor sløv jeg ble i løpet av sommeren, da jeg ikke hadde mine faste mandagstimer til å sparke i gang treningsuka, og desember er enda farligere, for da kommer alle kakene og marsipanen og kalendersjokoladen og den nærmest desperate drikkinga av verdens beste julebrus (Dahls, om det skulle være noen tvil) som jeg bare tillater meg å drikke i desember, januar og eventuelt februar hvis det fremdeles er noe igjen da.

Den kommende adventen vil bli en enorm prøvelse for min selvkontroll og viljestyrke. Jeg har ingen illusjon om å klare å gå NED i vekt i løpet av den kommende måneden, men vil jeg i det minste klare å ikke gå opp? Spenningen er til å ta og føle på, så følg med!

Kommentarer

  1. Absolutt kjedelig med timer som forsvinner. Vi får håpe de erstatter dem med noen kule tematimer i stedet? Også er det jo en gylden mulighet til å nye spa-fasilitetene andre steder desto mer?

    Og kanskje kan PT-Alex fortsatt stille opp i julemåneden?

    Du får bare tenke på all bonusen du har samlet opp gjennom året, og gi deg selv lov til å skeie litt ut i desember syns jeg. Kanskje du skulle begynne å drikke julebrus fra vinglass? (da øker du nytelsen pr volum konsumert, og det blir enda litt mer stas enn julebrus vanligvis er? ;-))

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening