Nesten frisk!

Det går mot bedringens vei. Tror jeg. Håper jeg. Jeg har vært på jobb de siste to dagene, men må med en viss skuffelse innrømme at jeg følte meg verre i dag enn jeg gjorde i går. Jeg håper det bare var en liten forbipasserende etternøler, og at jeg snart vil være 100% tilbake igjen.

Det å være nesten frisk er imidlertid nok. Hvis jeg er frisk nok til å være på jobb, så er jeg frisk nok til å trene. Det var derfor med stor fryd og entusiasme jeg i dag endelig kunne la være å kansellere timen jeg hadde booket (slik jeg nå i en uke har kansellert alle timer jeg så overoptimistisk har siktet meg mot), og i stedet faktisk møte opp. Halleluja!

Jeg valgte meg yoga i dag. Først tenkte jeg spinning, for jeg savner spinning (men jeg savner også yoga), men ettersom halsen fremdeles prøver å drepe meg, tenkte jeg at å presse kondisjonen kanskje ville være litt i overkant tøft. Jeg er jo ingen tøffing, egentlig. Jeg er faktisk ganske pysete. Ikke at yoga er pysete, altså - men det er roligere, og rolig virket mest smart.

Det var rolig(ere enn spinning), men det var jaggu tøft også. Det var en lettelse å kjenne at jeg ikke har blitt merkbart mindre tøyelig siden sist; jeg når fram til føttene mine like lett som jeg nesten alltid har gjort. Musklene har visst heller ikke blitt så svekket som jeg fryktet, for jeg klarte meg egentlig ganske bra (men måtte hvile litt et par ganger). Kanskje hjalp det på tøyeligheten at jeg hadde varmet opp i et kvarter på elipsemaskin først, men jeg skal innrømme at selv med et mindre vellykket resultat hadde jeg vært fornøyd, nåværende helse tatt i betraktning. Jeg følte meg flink. Det var godt å være tilbake igjen.

Som kronen på verket snek jeg meg på vekta igjen, for første gang på lenge. Jeg fryktet at disse siste 11 dagene liggende på sofaen og i senga ville sette dype spor, men faktisk ikke. Her ligger ting like stabilt som de har gjort helt siden, vel, siden slutten av juni, hvis jeg skal være smertelig ærlig. Det stemmer; ikke så mye som ett kilo har rikket seg av meg på hele tre måneder. Det er litt skuff, da. Jeg har lest om sånne "platåer" som man treffer en gang i blant, hvor ingenting skjer uansett hvor hardt man trener, men at det skulle vare så lenge? Svært uhøflig. Dårlig gjort. Ufint. We are not amused.

Håper jeg blir helt frisk snart, slik at jeg kan øke intensiteten på treningen. Det er det tydeligvis behov for.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Farvel, bloggen