Mer dans!

Det slo meg forleden dag at det er lenge siden jeg har vært på zumba, og at jeg generelt ikke får gjort så mye danseaktivitet som jeg skulle ønske. I den siste tiden har jeg vært mer fokusert på styrketrening, jogging, bading og spinning, og dette har nok gått en del på bekostning av andre ting. Dette var det på tide å gjøre noe med.

Tilbake til en time zumba i dag, og for en flott time det var. Som kjent er jeg en sucker for variasjon, og denne timen var skikkelig variert. Jeg både elsket og hatet den ene låten sånn cirka halvveis gjennom timen da vi ikke danset, men bare trenet kondisjon i et par minutter. Jeg var totalt uforberedt på det, og slike overraskelser er ofte den lureste måten å få meg til å trene litt ekstra hardt på. For ikke å snakke om at det å fortsette med dansingen etterpå kjentes som en velsignelse, og jeg kunne sette enda mer pris på det.

Høydepunktet var kanskje da instruktøren satte på låta Greased Lightning, og vi stod i en stor sirkel i salen og danset til den. Nei, musikalen Grease har vel ikke egentlig så mye med latinorytmer å gjøre, men det ga jeg fullstendig blaffen i. Det er en awesome låt, og musikaldansing er sånn ca det aller morsomste jeg vet om (i fjor høst tok jeg jo et dansekurs over tre måneder i nettopp musikaler). Også så flott med variasjon, da! Jeg håper denne instruktøren, som egentlig har sine faste timer på onsdager, fortsetter å gjøre sånt som dette. Da skal jeg definitivt sparke meg avgårde oftere.

Jeg har sagt det før, men det var på facebook, så jeg sier det igjen her: Dans er undervurdert. Dans mer, alle sammen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.