Valgets kvaler

Det hender seg, en gang i blant, når jeg ser på treningskalenderen til Elixia, at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken time jeg skal booke. Det hender seg at to forskjellige timer frister like mye, og jeg har egentlig lyst på begge. De gangene disse to timene som jeg ikke klarer å velge mellom tilfeldigvis kommer rett etter hverandre, er det jo ikke noe problem - da booker jeg begge. Det gjorde jeg i dag.

Jazzdans kl 18, yoga kl 19. Jeg satt i flere minutter og prøvde å bestemme meg for hva jeg hadde mest lyst til, helt til jeg innså at jeg ikke trengte å bestemme meg. Så jeg booket begge, og fikk derfor en lang og god treningsøkt i dag. Som om ikke det var nok, var jeg ute i god tid, og rakk å dytte inn ca 20 minutter med oppvarming og styrketrening før dansingen begynte. Så stolt, så stolt.

Yogaen var forresten knallhard. Jeg måtte hvile opptil flere ganger gjennom de kjappeste partiene denne gang, og skylder på at det er en evighet siden forrige gang jeg var på en slik time. Neste gang skal jeg henge med litt bedre. Håper jeg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening