70 minutter

Høsten har kommet til byens flotteste treningssenter - i alle fall høsttimeplanen. I dag var det altså på'n igjen med 70 minutters spinninggalskap med Kjekke-Jonas, og dette blir altså det jeg skal gjøre hver mandag fram til jul. Hurra!

Jeg merker at jeg savner å få skryt. Det er lenge siden jeg har fått skryt nå (sett bort fra at det har vært to måneders pause), og i dag tror jeg kanskje jeg forstod hvorfor. Det var én ny person på timen i dag, og hun fikk skryt. Jeg fikk mest skryt i begynnelsen. Aha. The plot thickens. Det er i alle fall en mer hyggelig forklaring enn alternativet (at innsatsen min ikke lenger er skrytverdig), så jeg går for den. Nye folk bør derfor absolutt slenge seg med på den timen, for da får de (sannsynligvis) skryt av sjefen sjøl. ("Skryt" betyr da her i stor grad å bli ropt på, og det er awesome.)

Apropos skryt og nye folk, så er jeg fryktelig stolt over intet mindre enn TO venninner som nylig har meldt seg inn på supersenteret mitt (ja, for nå har jeg blitt så territorial at jeg tror det tilhører meg). Begge skylder på meg for at dette har skjedd, og det synes jeg er fryktelig morsomt. Spesielt det nyeste medlemmet, som nettopp delte nyheten, uttrykker en viss skepsis og bekymring over dette tiltaket, og har informert meg om at hun kommer til å legge all skyld på meg for "alt som er fælt - absolutt alt" når hun begynner med treningen. Jeg forbereder meg på både kjefting og syting de kommende ukene, men kanskje noen gledesutbrudd også? Hvis det er én ting jeg husker spesielt godt fra mine første uker, så er det følelsen av hvor stolt jeg var over å ha kommet i gang og gjort en innsats, og jeg er ikke fremmed for at andre også vil få denne følelsen.

Heia dere!

Kommentarer

  1. Det er vel kanskje slik at han har skjønt at du er en skikkelig stayer og proff. Og inni seg tenker han at "ahh, der kommer hun med den ybertøffe t-skjorta som alltid jobber så sinnsykt bra på timene mine, det er sånne som henne jeg lager timene mine for, kult at hun kommer igjen hver mandag!" Det er jeg helt overbevist om.

    Forøvrig: det er ros du får, ikke skryt. Skryt er pr definisjon overdrevet ros, og det er ingenting ufortjent med den rosen du får! Det er så sinnsykt fortjent. :)

    Klem

    SvarSlett
  2. Hei! :)
    For en fantastisk blogg du har. Jeg syns du er KJEMPEFLINK og fortjener ros i bøtter og spann for å ha fått igang så fine treningsrutiner. Inspirerende lesing. Jeg jobber på ELIXIA Colosseum som salgsleder og meldte inn ei av dine venninner på mandag, som skrøt fælt av deg og anbefalte bloggen din.

    Spør etter Ina neste gang du er innom senteret så skal jeg ha en vervepremie klar til deg - sammen med klapp på skuldra og en high five ;)

    Sporty hilsen Ina, ELIXIA Colosseum

    SvarSlett
  3. Jeg fikk ikke noe skryt da jeg var med deg på spinning... han skjønte vel at jeg ikke var en stayer ;)

    Men er det ikke det ultimate skryt at venninnene dine begynner å trene og gir deg æren!

    uansett, her kommer skryt; jeg beundrer disiplinen, stå-på-viljen og innsatsen din!

    SvarSlett
  4. *peker opp på Ina*
    Jepp, hun var det jeg snakket med. :P

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.