Kulten øker

Dette ble dagen jeg omsider fikk lurt inn et nytt offer til Elixia-kulten. Strengt tatt kan jeg vel ikke ta all æren for dette selv; jeg bare inviterte henne til å bruke et gratis ukespass som jeg kunne gi bort, uten noen videre baktanker med det. Imidlertid kom en ansatt i prat med henne mens jeg var borte i 40 minutter på min Styrke og Core-time, og da jeg kom tilbake møtte jeg en svettende, smilende, og kanskje lett panisk venninne som kunne fortelle at "jeg meldte meg inn, jeg." Episk! Flink ansatt. Flink venninne.

Nå har jeg endelig noen å dra med på boksetimene, uten å være redd for å ikke ha en partner, eller å havne med en skummel partner. Nå har jeg noen jeg kan legge avtaler med, slik at jeg får enda mer forpliktelse enn jeg allerede har når jeg melder meg på gruppetimer. Endelig noen jeg kan boble sammen med og som virkelig vil skjønne awesomeheten til instruktørene og stedet. Hurra!

Totalt brukte jeg i overkant av tre timer på senteret i dag, selv om ikke hvert minutt gikk med til trening. Det ble likevel gjort en god del. Da jeg møtte opp litt over fire og innså at min styrketime begynte en time senere enn jeg hadde innbilt meg, kastet jeg meg med på en spinningtime for å ha noe å gjøre i mellomtiden. Etter spinningen kom min venninne, og mens hun var opptatt med å selge sin sjel til Elixia, ble jeg presset hardt og smertefullt på styrketimen. Etterpå fant jeg venninnen blant apparatene, og ble med henne på godt og vel en halvtime med enda mer styrketrening der, hvor jeg sørget for at hun tok i skikkelig.

Rett og slett en skikkelig hederlig innsats - fra oss begge. Jeg er veldig fornøyd. Vi har allerede en ny avtale for morgendagen. Meget lovende.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening