Adriane

Merk deg dette navnet, dersom du noen gang blir medlem av Elixia på Colosseum og vurderer hvilke gruppetimer du skal ta. Dette er navnet du enten vil unngå for ditt bare liv, eller vil jakte på som en katt i en musehage, alt ettersom hva du vil ha og hva du vil unngå. Denne jenta er nemlig beintøff. Ingen kompromiss, ingen nåde, fullt kjør fra start til slutt, og overraskende mye roping og kjefting fra en slik søt, liten sak. Jeg hadde henne i dag gjennom 40 minutter Styrke & Core, og var helt utslitt etterpå. Kanskje var det tilfeldig at første gang jeg har vært i stand til å halvveis gjennomføre armhevinger var i nettopp hennes time, eller kanskje var det fordi hun presset oss så hardt. Uansett var resultatet kult. Smertefullt, men kult.

Jeg var ikke forberedt på at den timen skulle bli fullt så hard. Jeg har vært på Styrke & Core-timer med andre instruktører tidligere som har vært mindre krevende. Derfor hadde jeg også booket meg på en time latindans rett etterpå, og innen styrketimen var over var det for sent å kansellere denne. Jeg ville jo ikke få en såkalt "no-show" (etter tre slike blir man utestengt fra bookingsystemet i en måned), så jeg kravlet meg avgårde til dansingen rett etterpå. Jeg vet ikke helt hvordan, men jeg kom meg gjennom også den, med (nok en gang) overraskende tålelig koordinasjon og utholdenhet. Wow.

Totalt ble jo dette nesten to timer, noe jeg velger å se på som en belønning for at jeg endelig har kommet skikkelig i gang igjen, eller som en straff for at jeg har vært så sløv disse forrige ukene - alt ettersom. Resultatet ble uansett det samme: En veldig fornøyd og litt stolt Vero.

High five!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.