En etterlengtet time

(Selv om denne posten er datert fredag 1. juni, blir den i realiteten skrevet mandag 4. juni. Dette fordi jeg ikke fikk tid til å skrive på den faktiske treningsdagen, men bloggen må likevel oppdateres for å holde oversikt over antallet treningsøkter jeg har hatt.)

Det ble en etterlengtet time. Etter nesten to uker med laivstress og sykdom, har det gått ALT for lenge siden mitt forrige besøk til Elixia. Faktisk har dette så langt vært årets lengste opphold, og jeg håper det kommer til å forbli årets lengste opphold også et halvår fra nå. For å være borte fra trening stort lenger enn dette kan jeg nesten ikke tenke meg.

Heldigvis har ikke formen lidd noe enormt tilbakesteg som følge av mitt fravær. Jeg dro på Bjørns spinningtime, som jeg har vært på oftere denne siste måneden, og kom meg gjennom den helt greit. Faktisk følte jeg nesten at jeg hadde litt ekstra energi å ta av, kanskje fordi jeg har ligget hjemme og vært passiv flere dager i forveien. Bjørn kjører en hard time med mange intervalltopper, og både puls og pust fikk kjørt seg. Jeg nøt hvert minutt av det. Mesteparten av tiden satt jeg på sykkelen og smilte for meg selv, så fornøyd var jeg med å endelig være tilbake.

Det er ikke bare treningen i seg selv som det var godt å komme tilbake til. Jeg har også savnet selve senteret, som har begynt å føles som mitt annet hjem, og personalet som nesten føles som en utvidet familie. Jeg får en slags følelse av trygghet hver gang jeg er der og ser kjente fjes som også signaliserer at de kjenner igjen meg. En slags felles forståelse om at jeg har blitt en del av deres faste inventar og det er begge parter ganske fornøyd med. Det er rett og slett veldig koselig å komme dit.

Aldri hadde jeg vel trodd at jeg skulle bli en sånn person. Det er helt utrolig å tenke over hvordan det siste halvåret har forbedret meg og min innstilling til trening. Hvis jeg nå bare kan få skikk på dette kostholdet ...

Kommentarer

  1. Så herlig å høre at du koser deg med treningen! Og bra å komme i gang igjen tenker jeg! :-)

    Klem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening