Sterkere?

I anledning 16. mai hvor jeg sluttet to timer tidligere enn vanlig på jobben, var det ingen gruppetimer å melde seg på rett etter arbeidstiden. Det var egentlig greit, for da fikk jeg sneket til meg nok en dag med apparattrening, som jeg jo prøver å få inn mer av på styrkefronten.

Jeg innså for sent at jeg hadde glemt igjen drikkeflasken på jobb, og dette ga meg en viss begrensning på hvor hardt jeg kunne kjøre meg. Det ble derfor en time totalt; først 20 minutter kondisjon på elipsemaskin, deretter 40 minutter hvor jeg boltret meg på styrkeapparatene. Jeg tror kanskje jeg liker dette litt bedre nå enn jeg gjorde for en måned siden, men det kan jo selvfølgelig være at jeg bare hadde en bra dag.

Denne gangen var jeg i alle fall kvikk nok til å notere meg hvor mye vekt jeg klarte på hver av apparatene, og disse tallene skal jeg nå dele skamløst:

Biceps: 12,5 kg
Beinpress: 125 kg
Roing: 30 kg
Leggmuskler: 75 kg
Brystmuskler: 35 kg (påvirket av betennelsessmerter)
Magemuskler, side: 50 kg
Skulderpress: 22,5 kg (påvirket av betennelsessmerter)

Og så var tiden over. Disse tallene ligger nå lagret på mobilen, og blir med neste gang jeg tar en ny runde på disse apparatene, slik at jeg i alle fall er sikker på at jeg ikke tar noe mindre, selv om jeg ikke forventer noen umiddelbar økning. Men jeg er rimelig sikker på at 12,5 kg på biceps ikke hadde vært mulig for noen måneder siden; jeg kjenner selv at det er muskler der nå som jeg aldri har hatt før, og armene generelt har blitt strammere. Det er så gøy!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening