Jernet vokser! Håper jeg ...

De siste par ukene har jeg lagt på meg. Ugh. Så demotiverende! Jeg krysser fingrene og håper jeg kan skylde på litt mer styrketrening enn før, men man kan jo aldri vite.

For å lettere kunne overbevise meg selv om at det er dette som er årsaken, gikk jeg for styrketrening i dag og, med den faste utholdende styrketimen til Bjørn. Jeg legger stadig på bittelitt mer vekt, og i dag puttet jeg på hele 2,5 kg ekstra på ryggøvelsen enn jeg har gjort tidligere (2,5 kg, folkens - wow, liksom). Før styrketimen var jeg forøvrig flink og taklet elipsemaskinen i 20 minutter, ettersom jeg hadde så god tid mellom jobb og timestart.

Det at jeg legger på mer vekt er jo forøvrig ikke nødvendigvis en garanti for at jeg har blitt sterkere, men muligens bare en indikasjon på at jeg har blitt tøffere. For alt jeg vet kunne jeg klart like mye vekt for et par måneder siden eller mer, men jeg har jo vært svært forsiktig med å presse grensene mine. Nok en god grunn til å ta av silkehanskene og begynne å kjøre på hardere. Galskapen vil fortsette.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.