En rask beslutning

Det var SÅ nære at det ikke ble trening i dag. Såååå nære!

Jeg hadde booket en spinningtime klokken 17, men da en tidligere avtale tok noe lenger tid, kansellerte jeg denne. Da jeg én time senere satt på t-banen på vei inn mot sentrum, var jeg veldig ambivalent. Det var blitt sent, det var ingen gruppetimer jeg kunne ta; skulle jeg bare kalle dette en hviledag og dra hjem til middagen? Jeg veiet for og imot, fram og tilbake, igjen og igjen - og dette er jo kanskje noe av det dummeste man kan gjøre. Man ender nesten alltid opp med å finne en unnskyldning til å la være å dra. Man må nesten bare si til seg selv at "jo, jeg SKAL" og så bare gjøre det. Ikke tenke. Gjøre.

Det holdt hardt. I aller siste liten, idet jeg reiste meg for å gå av banen i sentrum, ombestemte jeg meg og satte meg ned igjen for å bli med videre til Elixia. "Jo, jeg MÅ på trening" beordret jeg meg selv, og tvang motivasjonen til å bli værende bare litt lenger.

Det ble en grei økt med noe tredemølle i begynnelsen og styrke etterpå. På tredemøllen klarte jeg å presse meg helt opp til hastighet 10 (med stigning på 2), og trente intervall i litt over et kvarter.

I løpet av runden på styrkeapparatene presset jeg meg opp noen kilo på opptil flere av apparatene. Juhu! Her er altså de nyeste vektene mine:

Biceps: 15 kg (opp fra 12,5!)
Beinpresse: 125 kg
Roing: 35 kg (opp fra 30!)
Legger: 75 kg
Bryst: 35 kg (påvirket av betennelsessmerter)
Mage, side: 55 kg (opp fra 50!)
Skulderpresse: 22, 5 kg (påvirket av betennelsessmerter)

Så her ser vi altså framgang, folkens! Ikke verst for en pinglehulk, eller hva?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.