En heroisk innsats

For første gang siden februar tar jeg nå en velfortjent helg fra ikke bare jobb, men også trening. Ikke fordi jeg føler et stort behov for å ha et par treningsfrie dager (helt sant!), men fordi jeg skal reise bort og ganske enkelt mister muligheten.

Jeg har visst om denne helgeturen en stund, og har derfor kompensert ved å trene hver dag hele denne uka, i tillegg til hele forrige helg. Til sammen har dette utgjort åtte treningsdager på rad. Dette er statistikk jeg kan leve med. Heia meg!

Det ble spinning igjen i dag. Jeg har et vagt minne av å ha vært på fredagsspinning med instruktør Bjørn tidligere, helt i begynnelsen av mitt treningsprosjekt, men må nok skumme over bloggen for å være sikker. Uansett er det i så fall så lenge siden at denne timen omtrent teller som en ny opplevelse. Bjørn kjørte en solid intervalløkt, sånn som Kjekke-Jonas, men med et litt annet opplegg. Kortere time, flere og kortere topper, flere og kortere pauser. Det var en god time med mye svette. Tradisjonen tro hadde jeg psyket meg litt opp etter en lang arbeidsuke ved å fortelle meg selv at jeg skulle ta det med ro, men endte opp med å gi full guffe så svetten dryppet ned fra både pannelugg, nesetipp og ører. Typisk nok hadde jeg glemt å ta med håndkle i dag, så det ble jo en behagelig og sexy opplevelse. Jo takk.

Jeg har innsett at jeg ikke får gjort min vanlige angstfylte tur på vekten denne søndagsmorgenen, slik som jeg pleier, men tatt i betraktning hvordan tallene de siste par ukene har flyttet seg oppover i stedet for nedover, er vel det egentlig helt greit. I stedet skal jeg prøve å ha det hyggelig på tur og lade opp til mandagens kjærkomne gjensyn med Kjekke-Jonas. Jeg gleder meg allerede!

God helg, alle sammen!

Kommentarer

  1. Jeg fant tilfeldigvis bloggen din via Twitter og dette er bare nydelig lesning! Og jeebus så inspirerende! Du er faen meg et råskinn uten like og det er så utrolig herlig at du skriver om det! Stå på, fortsett å skriv :D Jeg er definitivt inspirert :D

    SvarSlett
  2. Tusen takk for overveldende ros, og hurra for flere fans! :D Skrytebloggen er jo en viktig del av å holde motivasjonen ved like, så jo flere følgere den har, desto bedre. ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening