Påsketøying

Da jeg våknet i morges kjente jeg at dagens time med Candlelight Stretching ikke kunne kommet på et bedre tidspunkt. Tydeligvis hadde jeg gjort uvante bevegelser med kroppen på gårsdagens dansetime, for jeg kjente meg tålelig støl og stiv i enkelte deler. Jeg både sutret og jublet litt da jeg kravlet meg ut av senga, for selv om det er litt vondt å være støl, er det også et tegn på at treningen virker.

Klokken 11 i formiddag begynte altså spesialtimen Candlelight Stretching, som har vært arrangert et par ganger tidligere i år. Det er fremdeles en deilig time hvor man sakte og rolig strekker og tøyer og bøyer hver muskel fra topp til tå. Etter den timen var jeg mer avslappet, mer fleksibel og mindre støl enn jeg hadde vært før den begynte, og følte meg klar til å holde ut videre til neste time jeg hadde booket meg på, Power Pilates, som begynte rett etterpå.

Power Pilates, om jeg ikke har nevnt det før, er en litt mer dynamisk pilatestime; øvelsene går tidvis litt kjappere, er noe tyngre, og er en videreføring av grunnøvelsene. Jeg synes det er stor stas at jeg faktisk klarer å være med på en slik time og henge tålelig godt med på det meste. Ting går stadig framover.

Jeg har en ulljakke som jeg kjøpte senhøsten 2010. I løpet av våren 2011 begynte den å bli trang, til den grad at jeg sluttet å bruke den nederste knappen. Da jeg fant den fram igjen på senhøsten 2011, kunne jeg bare glemme å få igjen noe annet enn de to øverste knappene, og det var skikkelig nedtur. I dag kom den på igjen, knapper og alt. Snart kommer (forhåpentligvis) våren for fullt, og jeg kan legge bort de varmere plaggene, men når høsten kommer igjen, satser jeg på at den samme jakken skal være romslig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.