Onsdagsrutinen

Se her, ja. Nå begynner det å bli skikkelig rutine i ting. Onsdager har helt naturlig falt på plass til å bli styrketrening med instruktør Bjørn, fordi denne timen passer så godt i forhold til når jeg slutter på jobb, og fordi styrketrening er noe jeg har veldig, veldig godt av.

Jeg jobber fremdeles med samme tyngde på vektene som jeg gjorde for tre-fire uker siden. Jeg vet ikke hvor raskt det er meningen at man skal ha progresjon i økning på disse vektene, men enn så lenge føler jeg at mine skarve 2 x 2,5 kg funker godt. Jeg må faktisk ta i litt på enkelte øvelser, mens på andre føler jeg vel kanskje at jeg kunne ha klart mer. Kanskje jeg skal prøve å legge på litt neste uke?

Kommentarer

  1. Artig med sånne faste timer :)
    Vedder på at du er sterkere enn meg (som ikke har trent eller klatret eller noe slikt på nærmere et år... Men når det er sagt: neste måned så flytter vi en tur til Bergen, og da skal jeg dra på spinning på SiB-treningssenteret hvor jeg trente før når jeg bodde i Bergen, der koster det nemlig bare 65 kroner for en gang, da er det litt greiere. Syns liksom ikke jeg kan ha et dyrt treningssenter-abonnement for spinning-trening en gang i uka.)

    Goooo Vero!

    Klem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50