Søndagstur

Tro til min tidligere lovnad om å ta det rolig i dag av hensyn til mitt dumme kne, har dagens trim vært av en frisk og tradisjonell art. Jeg har rett og slett gått en søndagstur, i litt over en time. I den iskalde vinterkvelden har jeg ruslet omkring på Grønland og Gamlebyen med musikk på ørene og beskuet gamle bygninger, gamle kirkeruiner, parker og gravlunder. Det var faktisk ganske hyggelig og avslappende, til tross for kulden og mørket - eller kanskje nettopp på grunn av kulden og mørket?

Jeg må innrømme at det var godt med en "hviledag". Jeg tenker jo strengt tatt ikke på en lengre spasertur som "trening", sånn egentlig, men jeg velger likevel å inkludere det i min 30-dagers utfordring, ettersom halve poenget med dette er å opprettholde et visst aktivitetsnivå, og hvor den største utfordringen ofte er dørstokkmila. Det var tungt å finne fram yttertøyet og komme seg ut døra, og det var faktisk en liten time i ettermiddag hvor jeg tenkte at "Dette blir nok kroken på døra; to uker var da mye bedre enn ingenting", men jeg klarte å presse meg ut til syvende og sist likevel. Bra jobba, meg.

I 15 dager på rad har jeg nå altså holdt meg i aktivitet og gjort en eller annen form for trening og mosjon. Jeg er halvveis. Nøyaktig halvveis. Jeg tror faktisk at jeg kan klare å komme i mål.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.