Galskapen fortsetter. Igjen.

Selv om min 30DC var over i går, dro jeg tilbake på trening i dag. Jeg tenkte det var på tide å prøve noe nytt igjen. Jeg meldte meg derfor på en dansetime som heter "Ragga" - konseptet beskrives som "AfroJamaicansk hip hop; en herlig time med energi, danseglede og rytmer fra gatas kultur og sjel". Interessant. 

En liten time før timen skulle begynne fikk jeg imidlertid en SMS med informasjon om at timen var blitt byttet ut med kondisjonstimen Cardio Energy, på grunn av sykdom. Det var for så vidt også noe jeg har snust litt på og vurdert å prøve, så jeg valgte å kjøre på med dette og se hva det var for noe. 

Kort oppsummert så var det et mareritt. Flott treningsøkt, for all del, men litt for mye hopp og sprett for det litt vonde venstrekneet mitt. Det var dessuten også litt for mye flaksing og veiving med armene for den sinnssykt vonde venstreskulderen, som fikk et brutalt tilbakefall av betennelsessmerter mens jeg var på jobb i dag. Hurramegrundt. Hvorfor fungerer ikke venstre halvdel av kroppen min, egentlig? Hm. Jaja. 

Uansett er jeg i alle fall en erfaring rikere, og tradisjonen tro holdt jeg ut til siste minutt, selv om mine øvelser var ganske tonet ned i forhold til den galskapen instruktøren holdt på med. Jeg trøstet meg med at jeg slettes ikke var den eneste, og opptil flere andre jenter forlot timen før den var ferdig. Jeg velger å se det som en seier at jeg ikke gjorde det samme. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.