Glemte tirsdag også, gitt.

Det ble hektisk i går. Hadde kveldsvakt på jobb, så jeg kunne ta meg tid til en skikkelig frokost og medbragt lunsj før jeg dro. Sola strålte, så jeg gikk til jobb i stedet for å busse. Wow. Det tok faktisk bare litt over en halvtime, noe som var kjappere enn jeg hadde trodd. Wow igjen.

Rett etter jobb var det avgårde på trening. Jaggu. Tilbake på elipsemaskina, og jubler litt inni meg når jeg legger merke til at jeg har mye høyere intensitet nå enn jeg hadde for tre uker siden, samtidig som jeg svetter og peser på utsiden. 20 minutter her, så 20 minutter på sykkel, før jeg vier 20 minutter til styrketrening.

Jeg innbiller meg at armene mine har blitt litt strammere i det siste, men jeg tror jeg innbiller meg mye nå for tiden, så det er ikke godt å si. Det er kanskje litt tidlig ennå for å faktisk få noe synlige resultater, men av en eller annen grunn finner jeg ikke det så veldig demotiverende denne gangen. Jeg tenker at et par måneder til må jeg nok regne med å slite før noe som helst egentlig blir merkbart. For første gang i treningssammenheng har jeg kanskje endelig begynt å tenke langsiktig. Jeg har jo alltid visst at Rom ikke ble bygget på en dag, men jeg tror det er først nå at det virkelig synker inn. Tålmodighet har aldri vært min sterke side, men det hjelper å være oppmerksom på det.

Satser på ny treningsøkt igjen i morgen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening