Push it

Jeg burde skrevet i går, men da var jeg så sliten at jeg glemte det, så her kommer en forsinket oppdatering.

I går, vettu, i går var en aktiv dag. Først syklet jeg til jobb om morgenen. Egentlig en kort rute, men jeg brukte 45 minutter på den fordi jeg rotet meg bort (og havnet i mange flere oppoverbakker enn strengt tatt nødvendig). Deretter syklet jeg hjem etterpå (en noe kortere tur, heldigvis).

Etter litt avslapping og middag hjemme, dro jeg på trening. Helt sant. Jeg følte i grunn at jeg hadde fått nok trening tidligere om morgenen, men bestemte meg for at det fikk telle som bonus. Hardcore, må vite! Så jeg sparket meg nedi gata til senteret. 20 minutter på elipsemaskin, 10 minutter på sykkel, og 10 minutter med ganske intensiv intervalljogging (første gang på nivå 9, wohoo!). Deretter dristet jeg meg til min første styrkeøkt. Jeg nærmet meg forsiktig noen utvalgte styrkeapparater, og pinte meg selv med dem i tett oppunder en halvtime. Det gikk ut over armer, rygg og mage. Egentlig hadde jeg sett meg ut et siste apparat, men der hang det et par bolere, og de så ut til å ha grodd fast der, så jeg ga opp til slutt og dro hjem.

I dag er jeg, ikke overraskende, noe stiv og støl, men faktisk ikke så stiv og støl som jeg hadde fryktet. Det blir sikkert verre i morgen, hurra!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.