Bambi På Isen

For variasjonens skyld bestemte jeg meg i dag for å bli med noen venner av meg for litt skøytegåing, i stedet for å dra til gymmen. Variasjon i treningsform skal være bra, har jeg hørt.

Så 12.40 hoppet vi på en buss til Leangen ishall, og boltret oss på skøytebanen der i nesten tre timer. Det var smertefullt, det var slitsomt, og det var gøy. Med ett år siden sist jeg snørte fast skøytene på bena, var jeg ikke helt trygg, og det krevde sitt av både muskler og balanse å holde seg på oppe samtidig som å ikke la babyene som kravlet rundt på fire suse forbi. Jeg unnslap hele aktiviteten med kun ett fall. Det var på et tidspunkt hvor jeg begynte å øke litt tempo, følte jeg begynte å få litt flyt, og ble litt overmodig. Plutselig lå jeg der så lang jeg var, med lufta litt slått ut av meg. Au. Men det kunne sikkert gått verre. Det ble en del pauser, både korte og lengre, og en höjdare var da min venninne tok fram både kakao og kopper til alle, og brownies og appelsin og Kvikk Lunsj. Nam.

Til neste gang skal jeg prøve å huske spesialsålene mine, slik at mine semiplatte føtter ikke skal ynke seg like mye. Kanskje jeg holder ut litt lenger enn to runder før jeg trenger pause også da.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.