2.3. og 2.4.

Uke 2, øktene 3 og 4.

Stemmer. Jeg dro på trening hele to ganger i dag. Først tidligere på dagen, da jeg ble mye raskere ferdig med et møte på sykehuset enn forventet, og hadde en ledig time før arbeid med bachelorgruppa. Da stakk jeg opp på Gløs for å kondisjoneres litt. Det ble ikke den store økten, ettersom tidsrammen var noe begrenset, men syntes da ikke 35 minutters høy puls og sting i siden var noe i kimse av, heller. I den siste intervallen på tredemølla holdt jeg til og med ut i to minutter på nivå 9. Dessuten hadde jeg jo en ekstra hard økt på onsdag, trøstet jeg meg med.

Da jeg møtte bachelorgruppa, hadde imidlertid Renate med kake, fordi hun hadde bursdag. Man vil jo ikke være uhøflig, så jeg mumset i meg et stykke. Eller to. Muligens tre. Naturlig nok fikk jeg litt dårlig samvittighet etterpå, og følte at dagens lille økt hadde vært komplett bortkastet. Dermed lot jeg meg inspirere av Cecilie, som skulle på kick-off på Gløs senere på ettermiddagen. Jeg slang meg med, drevet av dårlig kakesamvittighet, og en nysgjerrighet på hva denne kick-off-greia egentlig var. I stedet fikk jeg en time med aerobic og styrketrening, fordi kick-off-instruktøren var syk. Jeg imponerte meg selv med at jeg faktisk hang med helt til siste slutt.

Antall kalorier som ble tuppa ut i løpet av disse øktene? Aner ikke, men sannsynligvis opptil flere hundre. Antall muskler som har litt vondt? Fler enn jeg trodde jeg hadde.

Kommentarer

  1. Jøss, enda en blogg! Ja, ja, mer for meg å gjøre når jeg kjeder meg på jobben.

    Uansett: Bra jobba!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.