Dobbeløkt? På en ONSDAG?

Oisann, der skjedde det noe utenom det vanlige. Det vanlige er at jeg tar en dobbeløkt på fredager, og så holder det i lange baner. Men så kom denne onsdagen, og jeg hadde bestemt meg for å dra på Styrke & Core med Sissel, og så la jeg merke til at det var en Energy Yoga med Karina som begynte en time før styrketimen, og så tenkte jeg "tja, hvorfor ikke?" og plutselig var jeg påmeldt begge.

Jeg har egentlig hatt lyst til å ta flere dobbeløkter ganske lenge. Problemet har gjerne ikke vært evnen eller motivasjonen, men snarere tiden. Jeg kunne dra på disse to timene i dag, fordi jeg ikke var på jobb. Vanligvis er jeg jo på jobb på onsdager, så dette er neppe noe jeg får mulighet til å gjenta noe særlig. Men når jeg nå først hadde muligheten, så var det skikkelig ålreit.

Energy Yoga er egentlig en litt snillere time en Hatha Yoga. Det er mer fokus på pusten, og alt går liksom litt saktere. Godt egnet for nybegynnere, vil jeg tro. Ettersom jeg fremdeles føler meg som en nybegynner (det er gode odds for at jeg alltid kommer til å gjøre det, selv etter mange år), følte jeg at det passet bra for meg. Det var særdeles gunstig at jeg ikke slet meg fullstendig ut, ettersom jeg skulle rett på styrketime etterpå.

Styrke & Core er fremdeles en herlig time, slik jeg husket den fra lang tid tilbake, og Sissel er fremdeles en fabelaktig instruktør, stappfull av gode tips og forslag til alternative, lettere øvelser for oss pinglehulkene. Jeg overrasket meg selv ved å gradvis bygge meg opp til 17.5 kg på knebøy, og til å bruke manualer på hele 6 kg til biceps. Er det muskler jeg kjenner når jeg flexer overarmen min? Jeg tror sannelig det. Jeg husker en gang hvor folk pleide å kjenne på armen min og le. Suck it, bitches!

Det som kanskje gjorde mest vondt i dag, var alt som involverte magemuskler. Alex kjørte nemlig dem ganske hardt i går, for eksempel ved å få meg til å ta 52 sit-ups i strekk. Jeg mistet tellinga etter hvert, og fikk nesten sjokk da jeg fikk høre tallet, og hadde aldri trodd jeg ville klare så mange uten pause. Effekten har jeg kunnet kjenne i hele dag, og jeg gråt meg nesten gjennom Sissels mageøvelser på slutten av styrketimen. Men jeg fullførte, og jeg var stolt.

I skrivende stund har jeg altså poteter og gulrøtter i kjelen, og laks i stekepanna. Jeg lovet at jeg skulle ha fisk til middag i dag, så da blir det slik. Selv om det jeg kanskje har aller mest lyst på er en BBQ-pizza fra Peppes ... Det er et hardt liv, men en dag kommer vel belønningen for alt dette slitet.

Kommentarer

  1. Du er en ordentlig sprek hulk. :-)

    Og heia fiske-spise-Vero!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening