En rask beslutning

Det var SÅ nære at det ikke ble trening i dag. Såååå nære!

Jeg hadde booket en spinningtime klokken 17, men da en tidligere avtale tok noe lenger tid, kansellerte jeg denne. Da jeg én time senere satt på t-banen på vei inn mot sentrum, var jeg veldig ambivalent. Det var blitt sent, det var ingen gruppetimer jeg kunne ta; skulle jeg bare kalle dette en hviledag og dra hjem til middagen? Jeg veiet for og imot, fram og tilbake, igjen og igjen - og dette er jo kanskje noe av det dummeste man kan gjøre. Man ender nesten alltid opp med å finne en unnskyldning til å la være å dra. Man må nesten bare si til seg selv at "jo, jeg SKAL" og så bare gjøre det. Ikke tenke. Gjøre.

Det holdt hardt. I aller siste liten, idet jeg reiste meg for å gå av banen i sentrum, ombestemte jeg meg og satte meg ned igjen for å bli med videre til Elixia. "Jo, jeg MÅ på trening" beordret jeg meg selv, og tvang motivasjonen til å bli værende bare litt lenger.

Det ble en grei økt med noe tredemølle i begynnelsen og styrke etterpå. På tredemøllen klarte jeg å presse meg helt opp til hastighet 10 (med stigning på 2), og trente intervall i litt over et kvarter.

I løpet av runden på styrkeapparatene presset jeg meg opp noen kilo på opptil flere av apparatene. Juhu! Her er altså de nyeste vektene mine:

Biceps: 15 kg (opp fra 12,5!)
Beinpresse: 125 kg
Roing: 35 kg (opp fra 30!)
Legger: 75 kg
Bryst: 35 kg (påvirket av betennelsessmerter)
Mage, side: 55 kg (opp fra 50!)
Skulderpresse: 22, 5 kg (påvirket av betennelsessmerter)

Så her ser vi altså framgang, folkens! Ikke verst for en pinglehulk, eller hva?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening