Nattevakten skriver igjen

Store utfordringer har hoppet i veien for mitt treningsglade(?) hverdagsliv den siste uken.

Delvis er dette fordi jeg er inne i en travel jobbperiode. I tilegg til å befinne meg i den mer intense enden av turnusen (mange vakter), har det blitt en del ekstravakter (bemanningskrise, hurra!), og når man plutselig jobber både dag og kveld og natt om hverandre i en uke i strekk, da kan man bli litt sliten. Og trøtt.

Den andre grunnen heter Dragon Age Inquisition. Det er et spill som kom sist ut torsdag. Det finnes på de fleste systemer, fra PC til Playstation til X-box. Jeg har ventet på dette spillet i litt over tre år. Det er enormt stort. Det kommer til å ta meg flere uker, kanskje måneder, å spille gjennom det. Det er fantastisk bra, og når jeg først setter i gang er det nesten umulig å slutte med mindre jeg absolutt MÅ (for eksempel når jeg må på jobb). Synd, men sant: Et par treningsøkter har blitt ofret fordi jeg bare MÅTTE spille litt til, og litt til. Og litt til.

Jeg har likevel fått til et par turer til mitt kjære Elixia. Forrige torsdag (samme dag som jeg kjøpte spillet) klarte jeg, mot alle odds, å kjøre en god styrkeøkt. Da kjørte jeg like gjerne på i halvannen time, for jeg regnet ikke med at det ville bli mye trening i den nærmeste framtiden.

Hele helga forløp (som antatt) uten god samvittighet, men da mest fordi jeg jobbet nesten hele tiden - i det som egentlig skulle være frihelgen min. Fredag kveld, lørdag morgen og søndag kveld igjen. Puh. Så rett på nattevakter igjen. For et liv.

En time ballett klarte jeg nå å skvise inn på mandag uansett, og jeg kan egentlig nesten kalle det styrketrening. Herregud som de bena og armene får slite, i tillegg til litt mage og rygg. Litt dans innimellom, og da er det bare gøy og moro og jeg kan pakke meg inn i illusjonen om å være grasiøs. Hah. Særlig.

Jeg prøver å få til minst to styrketimer i uken, så jeg presset meg til Elixia tidlig i går kveld også, like etter å ha våknet. Denne gangen prøvde jeg å oppgradere i benkpress: Mine 3x5 repetisjoner ble til 4x6. Fremdeles på 30 kg. Wohoo! Kiloene kryper kanskje oppover på vekten, men kanskje kan jeg trøste meg med at litt av det potensielt kan være muskler. Jeg lever i håpet.

Det blir nok ikke mindre travelt i tiden framover, men jeg skal prøve å fortsette etter beste evne, både med trening og blogging. Så får jeg bare beklage på forhånd hvis det blir litt lite. Jeg skulle ønske jeg hadde en klone eller to.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50