Trening og jobbing

Det dumme med å jobbe som nattevakt er at treningsmulighetene blir noe innskrenket. For eksempel måtte jeg gå glipp av ukas lørdagsspinning kl. 10:30, fordi jeg da lå i dyp søvn hjemme etter 10 timer på jobb. Samtidig ble det ikke tid til å trene før kveldens nattevakt, ettersom jeg ikke våknet før kl. 19, og da bare hadde et par timer før neste vakt skulle begynne.

Det fine med å jobbe som nattevakt, er at jeg får god tid til å blogge om treningen jeg har fått utrettet tidligere. Jeg jobber jo heldigvis ikke hver natt, og har i visse perioder av turnusen min mye fri. Ikke at jeg har så veldig mye trening å skryte av akkurat i natt, da.

Torsdagen inneholdt pinlig lite trening, med mindre man regner med trim av lattermusklene. Onsdag fikk jeg derimot en god økt, med først en halvtime drepende intervall på tredemølle med instruktør, fulgt av en vel så drepende halvtime med trening av mage- og ryggmuskler. En forsiktig tur på vekta viste en nedgang på et halvkilo siden sist. Ikke allverden, men i alle fall riktig vei.

I går (evt. forgårs, tid blir så vanskelig når man skriver om natten) kom jeg til boksetime igjen, og det var fantastisk. Slitsomt og nådeløst, og helt super trening. Jeg var så heldig å få punchingbagen helt for meg selv, og fikk dermed god tid til å bedre teknikk på slagene. På slutten av timen fikk vi også gjennomgå litt brutal, kjapp styrketrening som nesten tok livet av meg. Hurra! I morgen (evt. i dag, man kan vel egentlig si at det er søndag morgen nå) håper jeg å få lurt inn en styrkeøkt før neste natteskift, men det kommer igjen an på hvor lenge jeg sover. Jeg er fremdeles i en tidlig nybegynnerfase med hele denne nattejobbgreia, og må se litt an hvordan jeg fungerer på dagtid i arbeidsperiodene. Jeg mistenker (håper) at gårsdagen, hvor jeg sov i 10 timer, var unntaket heller enn regelen. Vi får se.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50