Dag 3

Forrige uke lovet jeg meg selv at jeg skulle klare minst tre treningsdager denne uka. Dette er nå offisielt en suksess. Det var jo egentlig et veldig enkelt mål, så jeg forventet selvsagt å klare det, men det gir likevel en god følelse når jeg nå sitter her, etter en tøff praksisuke og med en full jobbhelg foran meg. Jeg har stått på, jeg har jobbet, og jeg har gitt 100% både på jobb, skole og trening.

Fremdeles vaggende som en pingvin etter styrkeøkten for to dager siden, dro jeg i dag på yoga igjen. Som så mange ganger før, var det nære på at jeg feiget ut, men ettersom jeg hadde maset på en venn til å bli med på nettopp denne timen, følte jeg at det ville være feil tidspunkt å trekke seg på. Så jeg kom meg opp fra sofaen, skiftet, og gikk ut i det fuktige, forblåste Oslo som i dag har hatt et særdeles lite innbydende uteklima.

Jeg trodde jeg skulle på hatha yoga, men det ble ikke helt slik. I dag var det en vikar i stedet for vår faste instruktør Elen, som gjorde en litt annen greie. Denne andre greia inneholdt noen øvelser jeg aldri hadde gjort før, og det var lett å kjenne hvor stor forskjell det gjorde. Jeg ble nesten like sliten som jeg vanligvis pleier å bli med Elen, selv om denne timen generelt var mye roligere og snillere enn det jeg har blitt vant til, på grunn av de nye øvelsene. Noen av dem følte jeg at jeg hadde noenlunde kontroll på, men det var et par ganger hvor jeg så meg rundt i salen og tenkte "jeg aner ikke hva jeg driver med; gjør jeg det riktig nå?" Jeg liker jo variasjon i treningen, så dette var egentlig helt greit for meg. Men jeg gleder meg likevel til neste time med Elen. Det blir liksom noe spesielt med timer hvor instruktørene kjenner deg igjen og holder et lite øye med frem(- eller tilbake)gangen.

Jeg lover ingenting nå, men jeg skal prøve å ta turen innom Colosseum etter jobb i morgen. Hvis jeg orker. Det kommer litt an på hvor hektisk dagen blir, men jeg håper jeg får det til. Det ville være svært tilfredsstillende å kunne si at jeg klarte fire treningsdager denne uka, når målet var tre. Vi krysser fingrene og håper på det beste!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.