Jeg kan danse!

Til å begynne med var jeg litt redd for at jeg kanskje ville bli lei av Burlesque-timen etter x antall ganger med samme koreografi. Men nei. Tvert imot. For jo oftere jeg øver inn de samme trinnene, desto morsommere blir det. Jeg har jo nevnt dette før, men det tåler å bli gjentatt - det å øve lenge nok på en koreografi til at man oppnår mestringsfølelse, er gøy. Det gjør at jeg kan fokusere mer på å perfeksjonere trinnene, i stedet for å bruke halve energien min på å huske hva det er jeg skal gjøre for noe.

Faktisk har jeg fått øvet inn disse trinnene så godt nå, at jeg kan kjøre hele dansen hjemme i stua hvis jeg vil. Kanskje jeg en dag trekker unna gardinene og gir et show til kontorfolka som jobber i bygningen rett ovenfor. Eller kanskje ikke. Det får være grenser. Men det er morsomt å vite at jeg KAN.


Det var egentlig det hele for i dag. Jeg jobber for tiden med å skrive en liten novelle/roman-sak, og den tar opp mesteparten av min kreativitet, slik at bloggen dessverre lider litt under dette. Jeg lover å kompensere med flere bilder. I morgen blir blant annet en hektisk dag med mye aktivitet, så kanskje jeg klarer å snike til meg et par blinkskudd da. Følg med og se!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.