Fredagsgalskap

Det utroligste skjedde på jobben i dag; vi var tomme for pasienter før tiden, og fikk lov til å dra tidlig. Ikke kjempemye før tiden, bare et kvarter, men nok. For meg, som skulle rett på trening etterpå, ble det derfor ekstra tid å slå ihjel før yogatimen skulle begynne. Halvannen time, faktisk. Hva i all verden skulle jeg bruke all den tiden på, annet enn å dra hjem og snu i døra?

Jeg begynte med en spasertur, fra jobben til Elixia. Deretter tok jeg 10 minutters oppvarming på elipsemaskinen. Så husket jeg PT-Alex' forslag om å trene mer benkpress, så da gjorde jeg det. Etter benkpressen hadde jeg fremdeles en liten stund igjen, så jeg tok like greit noen styrkeøvelser for beina også. 10-15 minutter før timen skulle begynne, la jeg meg ned på matten i yogasalen og slappet av, mens jeg mentalt forberedte meg på de to timene med trening som straks skulle begynne. Videre fulgte min vanlige fredagsrutiene; en time med yoga og en time med kickboksing.

O hildrane du. Snakker om å bli sliten. Halvveis inne i kickboksingen følte jeg veldig for å legge meg ned i et hjørne og bare se på at sparringspartneren min jobbet, særlig etter å ha fått litt personlig coaching fra Mester Aristo som virkelig hevet intensitetsnivået mitt. For ikke å snakke om hvor sulten jeg var, der hvor klokken tikket forbi 1800, og det siste jeg hadde spist var tre youghurtnøtter klokken to.

Men så følte jeg meg sykt tøff etterpå, da. Og flink. Veldig flink. Også fordi jeg nå har kommet gjennom en hel arbeidsuke uten å spise snop. På kvelder hvor det å putte noe godt i munnen omtrent er den eneste trøsten jeg kan komme på, har dette vært vanskelig, men det har gått. Det er ingen tvil om at jeg både trøstespiser og kjedespiser når mørke, tunge dager kommer snikende, men nå er det slutt på det, i alle fall for en periode. Forhåpentligvis for alltid. Det hadde vært lettere dersom jeg hadde fått lov til å unne meg noe på lørdager, men det får komme senere. I stedet skal jeg prøve å fokusere på god mat, med karbohydrater og det hele. I morgen tenker jeg å lage lasagne, og det får være lørdagsgodt nok.

På en annen side ... Hva ville du si at boller og vafler faller inn under? Kan det være noe man kan kose seg med i moderate mengder, selv om man har en "godtestreik"? Her gjelder det å utforske hvert eneste potensielle smutthull, nemlig. ;)

Kommentarer

  1. Ok. Kort oppsummert så blir det:
    Fredag 3,5 timer trening/aktivitet
    Lørdag: 2,5 timer spinning
    Du er herlig gal på en veldig, veldig imponerende måte. :-)

    Når det gjelder boller og vafler:
    Vaffelrøre kan du jo lage helt uten sukker. Og hva med pannekaker? Vafler er jo bare pannekakerøre som stekes på en litt annen måte? Utfordringen er vel å lage lite nok til at man ikke spiser for mye (det som lages spises vel gjerne opp også?)

    Boller er jeg mer usikker på. Men boller eller fie rundstykker er jo ikke så forskjellig det heller, kanskje boller med hvitost eller annet sunt pålegg er lov?

    Du får spørre PT-Alex (eller hvis han følger med på bloggen han også, så kan han jo svare her? ;-))

    Heia spreke-Vero!

    Klem fra Hanne
    (som trenger flere synonymer for "imponert"...)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50