Defying Gravity

Jeg synes å huske å ha bedt folk minne meg på å dra oftere på dansetimer. Ingen har gitt meg en slik påminnelse, og derfor har det nå gått mange uker siden sist jeg danset. Fy og skam. Det måtte jeg gjøre noe med i dag.

Etter forrige torsdags treningsfioasko, prøvde jeg på nytt i dag å komme meg til den mystiske Burlesque-timen. I dag slapp jeg overtid på jobb, og var 100% innstilt på at denne gangen skulle jeg komme meg avgårde. Så ble timen avlyst. Instruktøren skulle ha en danseforestilling ellerno. I stedet satte de inn Jazz Dance med instruktør Elen, som jeg vanligvis treffer på fredagsyogaen min. Det fungerte vel så bra for meg, så etter å ha spist en kanskje litt for stor middag (memo til meg selv: Man MÅ ikke ha hvitløksbaguett til absolutt ALT) kom jeg meg ut døra og rakk timen akkurat en halvtime senere.

Idet anlegget begynte å spille en upbeat versjon av Defying Gravity (fra Wicked, en av mine yndlingsmusikaler) forholdsvis tidlig, visste jeg at jeg var på riktig sted. Timen gikk kjempefort, mens vi danset oss gjennom det ene minuttet etter det andre, trinn for trinn. Det var snurring og hopping og bøying og eleganse (mer hos enkelte enn hos andre, ahem), og generelt super trening for kondisjonen, kjernemuskulaturen og ikke minst livslysten. For ikke å snakke om mestringsfølelsen når man endelig skjønner koreografien. Yey!

Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen (mest til meg selv): Jeg må danse oftere.

Kommentarer

  1. Oops... Føler meg litt skyldig som ikke har danse-påminnet deg. Men du fikk da svingt deg nå i allefall!

    Hvordan går det ellers med godteri-avholdenheten? Like lett nå etter påske?

    Heia danse-Vero!

    SvarSlett
  2. Jo, etter at jeg spiste opp alle restene (kremt host hark) innen lørdag forrige uke, har det gått bra. Så forrige søndag og hele denne uken har jeg klart å holde søtfingrene for meg selv. Utrolig! :)

    SvarSlett
  3. Barna i Afrika ville vært stolte (man skal jo ikke kaste mat?). :-) Og da er du jo over en uke i gang, og på god vei til å slå forrige rekord?

    Heia sunne-Vero!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.